Uitzending
Editie NL - Aflevering 137

Aflevering 137

Editie NL

10-7-2018

| 322 x bekeken | 0 reacties
4
Met in deze uitzending: -BelgiŽ is beter. -Uitsmijters tegen dierenleed. -Sst! Pas op een auto. -Tiener met schoenmaat 45.

In deze uitzending van Editie NL onder andere:

Tiener met schoenmaat 45
De schoenenindustrie merkt dat de vraag naar grote schoenen voor kinderen enorm toeneemt. Tieners hebben vaak al een schoenmaat van ruim in de veertig. Zo ook Amber van 13, met maat 45.

PLAY: Boer verdient bij
Een kwart van de boeren in Nederland verdient geld bij door er naast het boerenbedrijf een beetje bij te beunen. Boer van Asseldonk in Boerdonk is een zogenoemde koeien-survival begonnen. Om erachter te komen wat dat precies is stuurden we onze online-verslaggever Nina op pad..

Sst! Pas op een auto
Leerlingen van groep 5 en 6 van de Cees Wilkeshuisschool in Deventer zijn vandaag de eersten in Nederland die verkeersles krijgen waarbij de ANWB een elektrische auto inzet. Elektrische auto's zijn namelijk zo stil dat je ze niet aan hoort komen en dat is gevaarlijk.

Uitsmijters tegen dierenleed
Bouncers Against Animal Abuse zeggen zelf op te komen voor mishandelde dieren, maar de aanpak van de portiers 'met een grote portie dierenliefde' krijgt geen steun van politieke partijen en dierenorganisaties.

BelgiŽ is beter
De ogen van de wereld zijn vanavond gericht op onze zuiderburen tijdens de halve finale van het WK voetbal. En dat is iets waar wij op dit moment alleen maar van kunnen dromen. Maar ze zijn niet alleen met voetbal beter. We worden op dit moment op meer vlakken voorbijgestreefd door de Belgen.

De presentatie was in handen van Margreet Beetsma. Deze uitzending van het programma Editie NL met de titel Aflevering 137 werd uitgezonden op dinsdag 10 juli door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen ťcht de beste aanbiedingen Bekijk nu!