Uitzending
Editie NL - Aflevering 135

Aflevering 135

Editie NL

6-7-2018

| 657 x bekeken | 0 reacties
4
Met in deze uitzending: -Gratis plassen voor iedereen. -Nieuw schooljaar zonder leraar. -Route du Soleil kotsvrij? -Kind moet lezen tijdens vakantie.

In deze uitzending van Editie NL onder andere:

Lelijk = gratis operatie
Lelijke mensen hebben het zwaar, geef hen daarom een operatie, dat stelt een Italiaanse filosofe vandaag op een conferentie in Amsterdam. Met geld, beschikbaar gesteld door de overheid, moeten lelijke mensen knapper worden gemaakt.

Route du Soleil kotsvrij?
Heerlijk die vakantie, maar heel veel mensen zien vanwege wagenziekte als een berg op tegen de autorit op weg naar die vakantiebestemming. Nu er zelfrijdende auto's aankomen, is de verwachting dat die wagenziekte alleen maar erger wordt. Gelukkig zijn heel wat automerken op zoek naar oplossingen voor wagenziekte.

Nieuwe schooljaar zonder leraar
Het mag dan nu in een deel van het land zomervakantie zijn, voor veel basisscholen is het juist nu stressen geblazen. Veel basisschoolbestuurders moeten voor na de vakantie nieuwe juffen en meesters vinden. En die zijn er nauwelijks.

Gratis plassen voor iedereen
Iedereen moet ten alle tijden gratis naar het toilet kunnen. Althans dat vinden ze in Rotterdam. De stad heeft een zogenoemde 'zeiknota' aangenomen en is een proef begonnen met zeven horecazaken in de binnenstad.Mensen met hoge nood hoeven bij die zaken niet meer verplicht een drankje te bestellen als ze naar het toilet willen.

De presentatie was in handen van Margreet Beetsma. Deze uitzending van het programma Editie NL met de titel Aflevering 135 werd uitgezonden op vrijdag 6 juli door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie