Uitzending
Editie NL - Aflevering 136

Aflevering 136

Editie NL

9-7-2018

| 318 x bekeken | 0 reacties
6
Met in deze uitzending: -Quad van de snelweg. -Uitsmijter pakt dierenleed aan. -Eindelijk: zwembad zonder chloor. -Thaise reddingsactie straks in de bios?

In deze uitzending van Editie NL onder andere:

Thaise reddingsactie straks in de bios?
Opluchting in Thailand. Opnieuw zijn duikers er in geslaagd 4 jongens uit de ondergelopen grot te halen. Daarmee zijn nu 8 van de 12 voetballertjes gered. De hele wereld kijkt in spanning toe hoe dit verhaal eindigt. En het kan dan ook bijna niet anders dat hierover een film wordt gemaakt. Maar dit verhaal gebruiken gaat niet zomaar. Daar zitten heel wat haken en ogen aan.

PLAY: Great accent!
De Amerikaanse Meghan Markle is sinds haar huwelijk met Prins Harry een Britse prinses. En nu praat ze ineens ook met een Brits accent. Hoe moeilijk is het? Online verslaggever Nina ging met haar beste 'Bri-ish accent' de straat op.

Eindelijk: zwembad zonder chloor
Yola de Vries kan nooit naar het zwembad, want ze is allergisch voor chloor. Gaat ze toch? Dan krijgt ze dikke ogen, een astma-aanval, een rode huid en zwelt ze op. Voor iedereen zoals zij is er nu een oplossing bedacht.

Quad van de snelweg
Veilig verkeer Nederland maakt zich zorgen om quads op snelwegen. Volgens hen is het een zwaar, zeer instabiel voertuig. Afgelopen weekend overleed een man na een zwaar ongeluk met een quad. Horen deze voertuigen wel thuis op de snelweg?

De presentatie was in handen van Margreet Beetsma. Deze uitzending van het programma Editie NL met de titel Aflevering 136 werd uitgezonden op maandag 9 juli door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie