Uitzending
DWDD - 9-4-2010

9-4-2010

DWDD

2588 x bekeken | 0 reacties
9
De gasten in de uitzending van vrijdag 9 april zijn: Mark Rutte, Carice van Houten, Waldemar Torenstra en Antoinette Beumer. In 'De Week Draait Door': Jack van Gelder, Pierre Wind en Diana Ozon. Muziek is er van Beans & Fatback, tafelheer is Marc Marie Huijbregts.

Mark Rutte
De VVD presenteert vandaag haar verkiezingsprogramma voor de Tweede Kamerverkiezingen van 9 juni. Wat zijn de plannen van de VVD, hoe willen zij bijvoorbeeld invulling geven aan de benodigde bezuinigingen? Fractieleider Mark Rutte licht toe.

De Gelukkige Huisvrouw
Maandagavond 12 april vindt de galapremičre plaats van de speelfilm 'De Gelukkige Huisvrouw'. De film, gebaseerd op het succesvolle boek van Heleen van Royen, is een aangrijpende, maar ook geestige film over universele thema’s als geboorte, dood en moederschap. Carice van Houten en Waldemar Torenstra spelen de hoofdrollen, Antoinette Beumer is de regisseur. De film draait vanaf 15 april in de...

Carice van Houten
Carice van Houten speelt de rol van Lea, een stralende jonge vrouw die door de geboorte van haar kind in een psychose raakt en daarna de draad weer moet zien op te pakken.

Waldemar Torenstra
Waldemar speelt de rol van Harry in de film. Harry verdient goed, houdt van zijn vrouw en is in tegenstelling tot Lea dolblij met de komst van zijn kind.

Diana Ozon
Gisteren overleed Malcolm McLaren. De Britse zanger, producer en kunstenaar was in de jaren '70 manager van de punkgroep 'The Sex Pistols' en maakte punk bij een breder publiek bekend. Diana Ozon raakte door McLaren in de ban van de punk- en kraakbeweging en is aangedaan door zijn dood.

Pierre Wind
Gisteren 8 april is het asperge-seizoen officieel geopend. Wat verwacht top-kok Pierre Wind van dit asperge-seizoen en wat heeft hij voor uniek recept?

Jack van Gelder
Jack van Gelder is tv-presentator en sportverslaggever. Hij presenteert op dit moment onder meer 'Studio Voetbal' en het 'Nationaal Songfestival'. Ook is hij verslaggever bij de radio. De Amsterdammer begon zijn carričre bij de Tros in 1972. Daar presenteerde hij onder meer 'Ter land, ter zee en in de lucht' en 'Triviant'. Voor de NOS houdt hij zich voornamelijk met sport bezig: voor de radio...

Marc-Marie Huijbregts
Met zijn spontane, onnavolgbare humor is Marc-Marie Huijbregts een vaste tafelheer voor de vrijdagavond! Hij werd bij het grote publiek bekend met zijn optredens in ‘Dit Was het Nieuws’. Het tv-programma ‘Wie is de Mol?’, de film ‘Alles is Liefde’ en de tv-serie ‘Het Schaep met de Vijf Pooten’ volgden.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op vrijdag 9 april door de VARA. Te gast waren Carice van Houten, Jack van Gelder, Waldemar Torenstra, Pierre Wind, Mark Rutte, Marc-Marie Huijbregts en Diana Ozon. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!