Uitzending
DWDD - 29-3-2011

29-3-2011

DWDD

2961 x bekeken | 0 reacties
8
Te gast in de uitzending van dinsdag 29 maart zijn: Menno Pot, drie 'Beliebers', Jack de Vries, Peter Vandermeersch, Sherlo Esajas. Muziek is er in DWDD recordings van: Hans de Booij en Blaudzun én van Lucy Iris en tafeldame is Sylvana Simons.

Menno Pot
Pop-recensent van de Volkskrant Menno Pot, was niet onder de indruk van het concert van Justin Bieber, afgelopen zondag in Ahoy. In zijn recensie noemde hij het meisjes-idool zelfs een ééndagsvlieg. Bieber-fan Lize was het hier niet mee eens en gaf in een ingezonden brief een reactie op de recensie. Vanavond zal Lize, samen met twee ‘mede-Beliebers’ Lotte, Carolien, Menno Pot ervan proberen te overtuigen dat Bieber zeker geen ééndagsvlieg is. De 'Beliebers' waren donderdag 24 maart ook te gast om te praten over hun idool.

Hans de Booij en Blaudzun
In DWDD recordings spelen Nederlandse en of Vlaamse muzikanten een voor hun belangrijk nummer. Vanavond met Hans de Booij en Blaudzun.

Peter Vandermeersch, Jack de Vries en Sherlo Esajas
Minister van defensie Hans Hillen ligt onder vuur. Vandaag wordt er gedebatteerd over de evacuatiemissie in Libië waarbij 'Paul' moest worden gered. Paul is een werknemer van het bedrijf Royal Haskoning die in opdracht van het ministerie van defensie in Libië geprobeerd werd te redden. Die poging mislukte jammerlijk en de minister wordt er vandaag om 18:00 uur voor op het matje geroepen in een debat in de Tweede Kamer. We praten erover met Peter Vandermeersch, Jack de Vries en Sherlo Esajas.

Lucy Iris
Singer/songwriter Jennifer Horne, beter bekend als Lucy Iris, komt oorspronkelijk uit de Amerikaanse staat Florida. Ze begon haar carrière in de country- en dancescene. In 2006 komt Iris in contact met het Nederlandse producersduo Lost Orchestra. Ze verhuist naar Nederland en ontwikkelt haar nieuwe sound: pop/rock met eighties invloeden.

Sylvana Simons
Sylvana Simons was in de jaren 90 TMF veejay. Daarna stapte ze over naar SBS6 waar ze een aantal controversiële programma's presenteerde, als: 'Sex on the beach' en 'De Bus'. Daarna werkte ze lange tijd als 'TV Makelaar' voor RTL en presenteerde ze ook 'Dancing with the Stars'. In 2009 maakte ze de overstap van RTL naar NPS.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op dinsdag 29 maart door de VARA. Te gast waren Hans de Booij, Jack de Vries, Menno Pot en Sylvana Simons. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie