Uitzending
DWDD - 24-3-2011

24-3-2011

DWDD

2799 x bekeken | 0 reacties
8
Te gast in de uitzending van donderdag 24 maart zijn: Erik van der Hoff, Patrick Lodiers, Lizzy, Daisy, Gerard Cox en Justin Bieber fans. Muziek is er van de Handsome Poets en tafelheer is Beau van Erven Dorens.

Erik van der Hoff, presentator Patrick Lodiers en Flashback kandidaten
Vanavond gaat het programma Flashback van BNN van start. In Flashback beleven vijf duo’s een spannend avontuur in Zuid-Afrika. In 23 uur moeten zij drie opdrachten vervullen, waarbij ze hun inzet én aandacht geen seconde laten verslappen. Aan het eind van de dag staat namelijk de Flashback-test te wachten. De kandidaat met de beste kwaliteiten wint een staaf van achttien karaat goud. Het format is nu al aan het buitenland verkocht. Te gast zijn producent Erik van der Hoff, presentator Patrick Lodiers en Flashback kandidaten (én zusjes) Lizzy en Daisy.

Gerard Cox
Het Amsterdams Kleinkunstfestival huldigt dit jaar één van haar grootste sterren. Al ruim 45 jaar is hij een vaste waarde in de wereld van het cabaret, waar hij zich onsterfelijk heeft gemaakt door zijn samenwerking met Frans Halsema, helaas al weer 27 jaar geleden overleden. Maar Gerard Cox heeft ook ontelbare platen gemaakt en heeft in allerlei series gespeeld. De bekendste in de serie is 'Toen Was Geluk nog Heel Gewoon'. Op vier april krijgt Cox een hommage in het Delamar Theater te Amsterdam.

Handsome Poets
De muziekstijl van de Handsome Poets is het best te typeren als indiepop: creatief, energiek en toegankelijk. Ze maakten muziek voor de korte film ‘Chance’ en kregen hiervoor de mogelijkheid om samen te werken met producer Erik Schuurman. De single Blinded was hier het resultaat van. Ook hun single 'Dance (the war is over)' wordt veel gedraaid op de radio en is een hit geworden.

Justin Bieber fans
Zondag 27 maart geeft tieneridool Justin Bieber een concert in Rotterdam. Naar aanleiding hiervan gaan heel wat tienerharten sneller kloppen. In de uitzending van donderdag nemen we alvast een voorschot op zondag met tientallen Bieber fans. Wat is het dat Justin Bieber heeft wat velen niet hebben en hoe komt het dat er naast alle fans ook mensen zijn die Justin Bieber bijna haten?

Beau van Erven Dorens
Beau van Erven Dorens is regelmatig tafelheer in DWDD. De alleskunner - want schrijver, acteur, tv-presentator en voormalig radiopresentator - stapte in 2009 van RTL over naar SBS, waar hij 'Hole in the Wall' ging presenteren. Bij RTL presenteerde hij onder anderen: 'Het zesde zintuig', 'Dancing with the Stars', 'Deal or no Deal' en 'RTL Boulevard'.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op donderdag 24 maart door de VARA. Te gast waren Beau van Erven Dorens, Erik Van Der Hoff, Gerard Cox, Justin Bieber en Patrick Lodiers. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie