Uitzending
DWDD - 31-3-2011

31-3-2011

DWDD

1962 x bekeken | 0 reacties
8
Te gast in de uitzending van donderdag 31 maart zijn: Frits Barend, Désanne van Brederode, Bas Haring en Jan Mulder. Muziek is er van Alamo Race Track, ook is er een nieuwe aflevering van Downistie en Giel Beelen is tafelheer.

Frits Barend
Legende Johan Cruijff werkte de afgelopen maanden aan een plan om Ajax weer terug te brengen aan de top. Het voorstel stuitte echter op weerstand van de directie. Woensdagavond werd bekend dat het bestuur en de raad van commissarissen van Ajax opstapt. Er wordt nu gezegd dat “Cruijff zijn verantwoordelijkheid moet nemen”, maar die heeft zelf aangegeven dat het voorzitterschap geen optie voor hem is. Hij wil alleen maar een andere rol in de Raad van Commissarissen. Hoe moet het nu verder met de club? Frits Barend geeft zijn visie.

Top 5 ergernissen Jan Mulder
Vanavond zal Jan Mulder zijn maandelijkse 'Top 5 ergernissen' geven. Elke maand verzamelt Mulder die zaken die hem in de media opvielen en die hem - op zijn zachtst gezegd - irriteerden.

Désanne van Brederode en Bas Haring
Vrijdag 1 april maken dagblad Trouw en het blad Filosofie Magazine bekend wie de 'Denker des Vaderlands' wordt. De initiatiefnemers vonden het hoog tijd om een 'Denker' aan te stellen die de hectiek van het nieuws in een grotere verband kan plaatsen. Aanleiding voor deze verkiezing is dat 'De maand van de filosofie' (april) voor de tiende keer wordt gehouden. Met deze keer het thema 'Het échte leven'.

Alamo Race Track
Alamo Race Track is een rockband uit Amsterdam. Hun derde album 'Unicorn loves deer' is in maart 2011 uitgekomen. Ze waren al eerder te gast bij DWDD om hun gigantische Youtube-hit 'Black Cat John Brown' te spelen. Dit nummer werd als soundtrack gebruikt voor de populaire Amerikaanse serie Grey’s Anatomy!

Giel Beelen
Giel Beelen is één van de regelmatig terugkerende tafelheren bij DWDD, waar hij bovendien altijd wat van de nieuwste muziek laat horen. Giel is radio-DJ bij 3FM, waar hij het ochtendprogramma 'Giel!' presenteert.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op donderdag 31 maart door de VARA. Te gast waren Bas Haring, Désanne van Brederode, Frits Barend, Giel Beelen en Jan Mulder. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie