Uitzending
DWDD - 28-3-2011

28-3-2011

DWDD

2033 x bekeken | 0 reacties
8
Te gast in de uitzending van maandag 28 maart zijn: de honden Rifka, Finder en hun begeleiders Esther en Janette, 4 winnaars wedstrijd 'Done in sixty seconds, muziek is er van Waylon, maar óók van The Death Letters en tafelheer is Jan Mulder.

Esther van Neerbos en Janette Kruit
Het team van Stichting Signi Zoekhonden is zondagavond 27 maart 2011 teruggekomen uit Japan. De honden hebben vijftien slachtoffers van de aardbeving en tsunami getraceerd. Naast de slachtoffers die het team heeft gevonden, hebben de honden tientallen plekken aangewezen waar mogelijk lichamen liggen. Signi Zoekhonden was eerder actief bij onder meer de aardbeving in Haïti, bij de overstromingen in Pakistan en in New Orleans na orkaan Katrina. In Haïti vonden de speurhonden één overlevende onder het puin en hielpen ze honderden doden te bergen. Te gast: de honden Rifka, Finder en hun begeleiders Esther van Neerbos en Janette Kruit.

Olav Bus, Leonie de Boer, Lilian Sijbesma en Maeve Stam.
Zondag 27 maart 2011 heeft de Nederlandse Maeve Stam (26) te midden van dé internationale filmsterren van dit moment een Empire Award in ontvangst mogen nemen voor haar bijdrage aan de 'Done in Sixty Seconds' filmcompetitie. Niemand minder dan Tom Hooper (director The King’s Speech) nam dit jaar plaats als juryvoorzitter. Haar one minute remake van Danny Boyle’s 127 Hours werd door de jury geroemd om de humoristische en originele insteek die zij had gekozen. Te gast vier filmmakers: Olav Bus, Leonie de Boer, Lilian Sijbesma en winnaar Maeve Stam.

Waylon
Waylon is druk bezig met de voorbereidingen van zijn nieuwe album. Hij heeft zóveel materiaal dat hij de tracklist ervan deels laat afhangen van de feedback van fans. In de minitour 'Lucky Night Tour' horen zijn fans als eerste zijn nieuwe nummers. Deze feedback van de fans via de kanalen Facebook, Hyves en Twitter zullen mede de keuze voor de tracks van het album bepalen.

The Death Letters
'The Death Letters' is een band uit Dordrecht die bestaat uit twee jonge jongens: Jordi ‘Duende’ Ariza Lora en Victor Brandt. Hun gelijknamige debuutalbum kwam in maart 2009 uit en kreeg lovende recensies. Ook was de tweemansformatie één van de grote ontdekkingen van Noorderslag 2009. Ze stonden in maart 2011 op het festival 'South by South West in Austin'.

Jan Mulder
Jan Mulder is een vaste DWDD-tafelheer. De oud-profvoetballer, voetbalanalyticus en schrijver laat zijn licht over veel onderwerpen schijnen. Hij geeft regelmatig zijn 'top vijf ergernissen'. Jan Mulder voetbalde tijdens zijn profcarrière voor Anderlecht en Ajax. Hij speelde vijf interlands voor het Nederlands Elftal.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op maandag 28 maart door de VARA. Te gast waren Jan Mulder en Waylon. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie