Uitzending
DWDD - 4-4-2011

4-4-2011

DWDD

6287 x bekeken | 0 reacties
8
Gasten in de uitzending van maandag 4 april zijn: Ruth Peetoom, Felix Rottenberg, 6 Hans Teeuwen fans, Marjan Berk, Carola van Alphen en Niels van Spaandonk. Muziek is er vanavond van The Deaf, tafelheer is Jan Mulder.

Ruth Peetoom en Felix Rottenberg
Het CDA deed het slecht bij de verkiezingen en is sterk verdeeld over de samenwerking met gedoogpartner PVV. Afgelopen zaterdag koos de partij een nieuwe voorzitter: Ruth Peetoom. Op haar schouder rust nu de moeilijke taak om een nieuwe koers uit te zetten, zodat de leden zich weer verbonden voelen en de partij weer grote drommen kiezers trekt. Felix Rottenberg, ooit partijvoorzitter van de PvdA, en Ruth Peetoom geven hun visie.

Marjan Berk
In Almere werden zes jaar geleden in één straat 37 woningen opgeleverd, waar mensen met schizofrenie zelfstandig konden wonen. Het is een groot succes, Lelystad volgt het voorbeeld en opent aanstaande donderdag eenzelfde project. Aan tafel vanavond: Marjan Berk (moeder van Martijn die schizofrenie heeft), Carola van Alphen (heeft zelf schizofrenie) en Niels van Spaandonk (heeft schizofrenie en gaat eind deze maand in Lelystad wonen)

Rens van Wijngaarden, Alberto Lopez Adrados, Eva Schoofs, Dirk van de Wal, Tim Menko en Kaspar Versluis.
Hans Teeuwen staat vanavond in Carré met zijn langverwachte nieuwste show 'Spik Splinter'. Alle kaartjes voor de komende tournee waren binnen een uur uitverkocht. Aan tafel 6 hardcore fans: Rens van Wijngaarden, Alberto Lopez Adrados, Eva Schoofs, Dirk van de Wal, Tim Menko en Kaspar Versluis.

The Deaf
De Haagse band The Deaf bestaat uit Spike van Zoest (Di-rect), Miss Fuzz, Kit Carrera en Magere Mau. De band is in 2007 opgericht en speelt een mix van garage, punk en rock&roll. Na drie jaar te hebben opgetreden in alle uithoeken van Nederland duikt het viertal in 2010 de studio in om hun debuutalbum op te nemen. Er wordt tevens een eigen platenlabel opgericht,‘Speed Records’ en in maart...

Jan Mulder
Jan Mulder is een vaste DWDD-tafelheer. De oud-profvoetballer, voetbalanalyticus en schrijver laat zijn licht over veel onderwerpen schijnen. Hij geeft regelmatig zijn 'top vijf ergernissen'. Jan Mulder voetbalde tijdens zijn profcarrière voor Anderlecht en Ajax. Hij speelde vijf interlands voor het Nederlands Elftal.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op maandag 4 april door de VARA. Te gast waren Felix Rottenberg, Frans van Zoest, Jan Mulder, Marjan Berk en Ruth Peetoom. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie