Uitzending
DWDD - 25-3-2011

25-3-2011

DWDD

2280 x bekeken | 0 reacties
8
Gasten in de uitzending van vrijdag 25 maart zijn: Frans Timmermans, Annemarie Oster, Sanne Wallis de Vries, Hetty Blok, Martijn Bink en Dennie Christian. Muziek is er van Milow, Marc-Marie Huijbregts is tafelheer en er is weer een aflevering van Downistie.

Frans Timmermans
Defensieminister Hans Hillen ligt onder vuur van de oppositie, omdat blijkt dat hij de Tweede Kamer onvolledig heeft geïnformeerd over de evacuatiepoging van Nederlandse militairen in Libië. De Kamer debatteert er volgende week over. Tweede Kamerlid voor de PvdA Frans Timmermans geeft zijn visie op de positie van Hillen.

Sanne Wallis de Vries, Annemarie Oster, Hetty blok
In 2011 bestaat de Nederlandse televisie 60 jaar. Daarom is het idee ontstaan om een Nederlands tv canon van 60 programma’s samen te stellen. Het publiek kan via de website tvcanon.nl stemmen op hun favoriete programma’s. Vanaf volgende week kan gestemd worden in de categorie humor. Welke programma's horen thuis in de canon volgens Hetty Blok, Annemarie Oster en Sanne Wallis de Vries?

Tineke Geessink
Tineke Geessink beviel afgelopen maandag op 63-jarige leeftijd van een kind, een record, en dat leidde tot grote ophef in binnen, -en buitenland. Te gast is programmamaker en NOS-journalist Martijn Bink, toevallig ook de aangetrouwde neef van Geessink. Hij gaat een documentaire maken over de beweegredenen van Geessink en de gevolgen van haar radicale besluit.

Dennie Christian
Dennie Christian is weer terug als organisator van het Schlagerfestival en staat dankzij Ali B.'s 'op volle toeren' weer volop in de belangstelling.

Milow
De Belgische singer-songwriter Milow brak door met het nummer 'Ayo Technology', een cover van het rapnummer van 50 Cent, Justin Timberlake en Timbaland. Sindsdien is hij niet meer weg te denken uit de popwereld en scoorde hij hit na hit. Op 1 april a.s. komt zijn nieuwe album 'North and South' uit. De eerste single daarvan is 'You and Me (In My Pocket)' en staat nu al op 1 op de #1 ITunes in...

Marc-Marie Huijbregts
Marc-Marie Huijbregts is een vaste tafelheer voor de vrijdagavond (al is hij ook wel eens op een andere dag present)! Hij werd bij het grote publiek bekend met zijn optredens in ‘Dit Was het Nieuws’. Het tv-programma ‘Wie is de Mol?’, de film ‘Alles is Liefde’ en de tv-series: ‘Het Schaep met de Vijf Pooten’, en ''t Vrije Schaep' volgden.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op vrijdag 25 maart door de VARA. Te gast waren Annemarie Oster, Dennie Christian, Frans Timmermans, Hetty Blok, Marc-Marie Huijbregts en Sanne Wallis de Vries. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie