Uitzending
DWDD - 5-4-2011

5-4-2011

DWDD

1965 x bekeken | 0 reacties
6
Te gast in de 40 minuten uitzending van dinsdag 5 april zijn: Maxim Hartman, Joost Zwagerman. In DWDD recordings: George Baker en Tom Barman. Tafeldame is Claudia de Breij.

Maxim Hartman
Omroep Maxim was maandag 4 april 2011 voor het eerst te zien op televisie. Het tv-programma van de VPRO wordt gepresenteerd door Maxim Hartman. Hartman wil vooral laten zien hoeveel bijzondere en leuke mensen Nederland telt. Zelf zegt hij een beetje moe te worden van alle bekende Nederlanders die er op de televisie te zien zijn. Daarom zal het programma gegarandeerd BN'er vrij zijn.

Joost Zwagerman
Joost Zwagerman schreef het boek 'Alles is gekleurd'. In het boek maakt hij omzwervingen in de kunst, literatuur en popcultuur. Vandaar de maandelijkse DWDD kunstcolleges van Zwagerman. Deze keer gaat het over Picasso. Dit naar aanleiding van de tentoonstelling 'Picasso in Parijs'. Waaraan allerlei activiteiten zijn verbonden, als een dansvoorstelling tussen de werken in het museum, een documentaire en lezingen door (internationale) Picasso kenners.

George Baker enTom Barman
In DWDD recordings spelen Nederlandse en of Vlaamse muzikanten een voor hun belangrijk nummer. Vanavond met George Baker en Tom Barman.

Claudia de Breij
Claudia de Breij is cabaretière, radiomaakster en presentatrice. Ze presenteerde in het verleden onder meer 'Thank God it's Friday', 'VARA Laat' en natuurlijk ‘De Wereld Draait Door’. Op 3FM radio presenteert ze elke vrijdagmiddag het programma 'Claudia d'r op', waar ze in 2010 een Zilveren RadioSter voor Beste Presentratrice in de wacht sleept .

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op dinsdag 5 april door de VARA. Te gast waren Claudia de Breij, George Baker, Joost Zwagerman, Maxim Hartman en Tom Barman. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie