Uitzending
DWDD - 30-3-2011

30-3-2011

DWDD

2712 x bekeken | 0 reacties
8
Te gast in de uitzending van woensdag 30 maart zijn: Peter R. de Vries, Viggo Waas, Mark Huizinga, Quintis Ristie, Ernst DaniŽl Smid, Michiel Borstlap, Eric van Tijn. Muziek is er van Racoon, tafeldame is Yvon Jaspers en Nico Dijkshoorn dicht.

Mark Huizinga en Quintis Ristie
Morgen start in Ahoy de ĎVismaí, een grote hengelsportbeurs. In Nederland zijn maar liefst twee miljoen hengelaars actief. Te gast zijn twee fanatieke vissers: judoka Mark Huizinga en presentator Quintis Ristie.

Viggo Waas en Peter R. de Vries
Legende Johan Cruijff werkte de afgelopen maanden aan een plan om Ajax weer terug te brengen aan de top. In het plan zouden voormalige spelers als Frank de Boer (nu hoofdtrainer), Dennis Bergkamp en Wim Jonk het technisch beleid moeten bepalen.

Het voorstel stuitte echter op weerstand van de directie. Cruijff stelde zelfs dat de directie ďde ballen verstand heeft van voetbalĒ. Ajax is nu verdeeld in twee kampen. Vanavond is er een bijeenkomst van de ledenraad en het zou zomaar kunnen gebeuren dat de directie dan naar huis wordt gestuurd. Viggo Waas en Peter R. de Vries geven hun mening.

Ernst DaniŽl Smid, Michiel Borstlap en Eric van Tijn
Op zoek naar de nieuwe Nigel Kennedy en de nieuwe Vanessa Mae, dat is wat Ernst DaniŽl Smid dit weekend suggereerde in een interview in een krant. Op televisie ontkom je niet aan de programmaís waar gezocht wordt naar nieuwe popsterren: Idols, X-factor, The Voice of Holland, noem maar op. Waarom zou dat niet ook kunnen in de klassieke muziek, vroeg Ernst DaniŽl zich af, en wij met hem. Vandaag geven we een klein voorproefje van hoe zoiets er uit zou kunnen zien. Met juryleden: Ernst DaniŽl Smid, Michiel Borstlap en Eric van Tijn. Er zullen drie optredens te zien zijn van klassieke talenten.

Racoon
In 1996 besluiten Bart van der Weide en Dennis Huige te stoppen met hun hardcoregroep Victíem en een nieuwe weg in te slaan. Racoon wordt geboren. De band maakt melodieuze popliedjes en scoort in 2005 een monsterhit met het nummer 'Love you more'. Op 6 mei aanstaande verschijnt het 5e album van de Zeeuwse band: Liverpool Rain.

Yvon Jaspers
Yvon Jaspers is presentatrice van onder meer de kijkcijferhit 'Boer Zoekt Vrouw'. Dit programma is ook in het seizoen van 2010/2011 (startte op 12 december 2010) weer een daverend succes met kijkcijfers boven de vijf miljoen.

Nico Dijkshoorn
Nico Dijkshoorn is de huisdichter van De Wereld Draait Door. Vrijwel elke woensdag is hij te gast en zorgt dan voor sterk wisselende reacties. Zijn poŽzie laat niemand onberoerd. Zijn gedichten, die gewoonlijk spontaan ontstaan, zijn altijd hyperactueel, grappig, verrassend, op de persoon en onnavolgbaar origineel.

In deze uitzending van DWDD waren Bart van der Weide, Eric van Tijn, Ernst DaniŽl Smid, Mark Huizinga, Michiel Borstlap, Nico Dijkshoorn, Peter R. de Vries, Quintis Ristie, Viggo Waas en Yvon Jaspers te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op woensdag 30 maart door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen ťcht de beste aanbiedingen Bekijk nu!