Uitzending
DWDD - 28-9-2016

28-9-2016

DWDD

1267 x bekeken | 0 reacties
6
Niek Eijsbouts, Jordi van de Bovenkamp, Jonas van Praag en Max Pater
Gisteravond presenteerde Elon Musk zijn plannen om mensen naar Mars te sturen. Maar de steenrijke ondernemer is niet de enige die mensen de ruimte in wil sturen. Naast Musk zijn er nog een aantal bedrijven met ruimtevaart ambities. Wij vroegen een aantal reclamebureaus om een spot te bedenken voor een reis naar de rode planeet.

Stef Biemans
In de nieuwe serie ‘Americanos’ reist Stef Biemans, bekend van o.a. Metropolis, in vijf weken langs een route van Guatemala naar de Verenigde Staten. Via deze grootste migrantenroute ter wereld gaan veel latino’s op weg naar hun beloofde land. Stef spreekt onderweg met de migranten over waarom zij deze reis maken en waar zij van dromen. Vanavond zit Stef Biemans bij DWDD aan tafel.

A.F.Th. van der Heijden en Pierre Bokma
De bestseller ‘Tonio’, van schrijver A.F.Th. van der Heijden is verfilmd. Het persoonlijke boek beschrijft het rouwproces van Van der Heijden en zijn vrouw na het verlies van hun zoon Tonio. Hij overleed op 21-jarige leeftijd door een auto-ongeluk. Nu is het literair requiem naar het witte doek vertaald. De film, met in de hoofdrollen Pierre Bokma en Rifka Lodeizen, werd geregisseerd door Paula van der Oest. Vanavond zijn A.F.Th. van der Heijden en Pierre Bokma te gast.

Muziek: Låpsley
De Engelse zangeres Låpsley (20) nam twee jaar geleden zelf haar eerste plaat op. Haar elektronische soul werd binnen no-time een miljoen keer beluisterd, wat haar met recht de titel BBC Sound of 2015 opleverde. Ook stond ze op festivals als Glastonbury, Lollapalooza en Coachella en ligt haar eerste album ‘Long Way Home’ nu in de winkel. Vanavond staat Låpsley bij ons in de studio!

Erben Wennemars
Erben is vanavond de sidekick van Matthijs.

In deze uitzending van DWDD waren A.F.Th. van der Heijden, Erben Wennemars, Nico Dijkshoorn, Pierre Bokma en Stef Biemans te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op woensdag 28 september door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie