Uitzending
DWDD - 5-10-2016

5-10-2016

DWDD

856 x bekeken | 0 reacties
6
Twan Huys
De strijd tussen Trump en Clinton voor het presidentschap is nog steeds in volle gang. Nadat ze vorige week tegen elkaar op televisie debatteerden, was het in de nacht van dinsdag op woensdag de beurt aan hun rechterhand. Clintons running mate Tim Kaine en Trumps running mate Mike Pence hielden hun enige debat in dit verkiezingsseizoen. Tijd voor een update van Twan Huys!

Dimitri Verhulst
Vanavond is schrijver Dimitri Verhulst bij De Wereld Draait Door te gast!

Chris Buur, Sanne Groot Koerkamp en Diederik Jekel
Het is vandaag vijf jaar geleden dat Apple-oprichter Steve Jobs overleed. Met de Think Different campagne zette hij zijn bedrijf op de kaart. Een boodschap aan alle mensen die anders durven te denken. Aan tafel bij De Wereld Draait Door maakten we de afgelopen jaren aan aantal varianten op de ‘Think Different' commercial. Op deze vijfde sterfdag van Steve Jobs bespreken we welke mensen de laatste vijf jaar, door anders te durven denken, de wereld hebben veranderd of gemaakt hebben tot wat hij nu is. Aan tafel: Chris Buur, Sanne Groot Koerkamp en Diederik Jekel.

Muziek: Teus Nobel
Afgelopen zomer bracht trompettist Teus Nobel zijn derde album ‘Social Music’ uit. Hij noemt het zelf een cocktail van jazz, electronica, grooves en akoestische elementen, waarin vrijheid centraal staat. Vanavond treedt hij op bij DWDD!

Tom Egbers
Tom is vanavond de sidekick van matthijs.

In deze uitzending van DWDD waren Diederik Jekel, Dimitri Verhulst, Nico Dijkshoorn, Tom Egbers en Twan Huys te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op woensdag 5 oktober door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie