Uitzending
DWDD - 29-9-2016

29-9-2016

DWDD

1026 x bekeken | 0 reacties
6
Peter Vandermeersch en Mustafa Marghadi
In de Brusselse deelgemeente Molenbeek zijn 57 mogelijk staatsgevaarlijke individuen geďdentificeerd. Dit zei de minister van Veiligheid en Binnenlandse Zaken Jan Jambon vanmorgen op de Belgische radiozender Bruzz. Deze potentiele gevaarlijke Molenbekers kwamen in beeld na het eerste half jaar van het Kanaalplan dat na de aanslagen in Parijs en Brussel is opgezet om radicalisering en terrorisme in de Brusselse gemeente te signaleren en tegen te gaan.

We praten vanavond met Peter Vandermeersch en NOS-verslaggever Mustafa Marghadi. Hij verbleef drie weken voor de NOS in de Brusselse wijk.

Connie Palmen
Aankomend weekend opent in De Nieuwe Kerk in Amsterdam de tentoonstelling ‘90 jaar Marilyn’, over het bewogen leven van Marilyn Monroe. Dit jaar zou de iconische filmster 90 jaar zijn geworden. De biografische tentoonstelling geeft met persoonlijke bezitting als kledingstukken en accessoires, foto’s en filmfragmenten een bijzonder beeld van deze vrouw en de tijd waarin zij leefde. Aan tafel, bewonderaar van Marilyn, Connie Palmen.

Muziek: Pink Oculus
Esperanza Denswil, oftewel Pink Oculus, brengt aanstaande zaterdag haar nieuwe EP 'Delicious' uit. Hierop laat ze haar diverse sound horen: van de verleidelijke, bass heavy single ‘Delicious’ tot haar zachtere kant op ‘Birds’. Vanavond treedt ze op bij ons in de studio!

Hanneke Groenteman
Hanneke is de side-kick van Matthijs!

In deze uitzending van DWDD waren Connie Palmen en Hanneke Groenteman te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op donderdag 29 september door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie