Uitzending
DWDD - 21-9-2016

21-9-2016

DWDD

1497 x bekeken | 0 reacties
6
Nasrdin Dchar
De maatschappelijke organisatie IEDER1 wil een stem geven aan al die Nederlanders die de verschillen in de samenleving zien als een kracht. IEDER1 wil de eenheid in de samenleving bevorderen. Acteur Nasrdin Dchar is initiatiefnemer van deze beweging en roept alle mensen op om aanstaande zondag mee te lopen met de Parade van IEDER1 in Amsterdam.

Bruno Giuntoli
Volgende week wordt voetballer Francesco Totti 40 jaar. De Italiaan debuteerde in 1993 op 16-jarige leeftijd bij AS Roma. Nu, 25 seizoenen later staat hij nog steeds op het veld én speelt hij nog steeds in het shirt van AS Roma. De legende is nooit verhuisd naar andere club. Totti won de Gouden Schoen en werd in 2006 Wereldkampioen met Italië. We praten vanavond over de voetbalvedette met Bruno Giuntoli, eigenaar van een Rotterdamse pizzeria én Totti-fan.

Marc-Marie Huijbregts
Marc-Marie is weer terug in het theater! In zijn zesde theaterprogramma ‘Getekend’ heeft hij weer veel te vertellen over zijn omgeving, zijn familie, zijn werk en zijn leven. Het leven dat ons allemaal tekent. Vanavond zit Marc-Marie bij ons aan tafel.

Danny Vera's nieuwe album
Het nieuwe album ‘The Outsider’ van Danny Vera ligt pas net in de winkel en is deze week al de hoogste nieuwe binnenkomer in de album top 100. 'The Outsider' is een indrukwekkende mix van liedjes over liefde, het leven, de dood en met hier en daar een tikkeltje maatschappelijk kritiek. Alle liedjes van het album komen van eigen hand, met uitzondering van één liedje. "Ik hoorde een paar jaar geleden ene Douwe Bob zingen op tv en dacht, wauw!" Nadat zij samen waren bij DWDD, besloten Danny en Douwe samen een liedje te schrijven: Loving Her Alone.

Nico Dijkshoorn
Elke woensdag een gedicht van Nico Dijkshoorn. Bekijk al zijn gedichten op onze overzichtspagina.

Tim Hofman
Vanavond is Tim de side-kick van Matthijs.

In deze uitzending van DWDD waren Bruno Giuntoli, Marc-Marie Huijbregts, Nasrdin Dchar, Nico Dijkshoorn en Tim Hofman te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op woensdag 21 september door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie