Uitzending
DWDD - 27-9-2016

27-9-2016

DWDD

1051 x bekeken | 0 reacties
5
Twan Huys en Andrew Moskos
Gisteren was het eerste debat tussen Hillary Clinton en Donald Trump. De meningen over een winnaar zijn verdeeld. Tijd voor een nabeschouwing van Twan Huys en Andrew Moskos (oprichter van Boom Chicago).

Marieke Vervoort
Tien minuten slaap per nacht, helse pijn, epileptische aanvallen. En dan toch topsport bedrijven. Ze won zelfs twee medailles tijdens de Paralympische Spelen in Rio: de Belgische topsportster Marieke Vervoort. Inmiddels heeft ze euthanasiepapieren voor als het echt niet meer gaat. Haar verhaal ging tijdens de Paralympische Spelen de wereld over. Het verhaal van ‘The beast from Diest’. Vanavond is ze bij ons te gast in de studio!

Manda Heddema, Brecht Russchen, Lenneke de Ruijter en Arno Koek
Ook in ons twaalfde seizoen is de rubriek ‘Boek van de maand’ weer van de partij. En we hebben een nieuw boekenpanel! Manda Heddema, Brecht Russchen, Lenneke de Ruijter en Arno Koek zullen maandelijks hun favoriete boek in de uitzending presenteren en gezamenlijk één ultiem ‘Boek van de Maand’ kiezen.

Muziek: Diggy Dex ft. Paul de Munnik
Afgelopen vrijdag kwam het vijfde solo album ‘Golven’ van Diggy Dex uit, in samenwerking met Jiggy Djé, Big2, Linde Schöne, René van Mierlo en Paul de Munnik. Ook won Diggy Dex vorige week voor zijn single ‘Treur Niet (Ode Aan Het Leven)’ een Buma NL Award voor Meest Succesvolle Single - Populair (voor Guus Meeuwis en Marco Borsato). Vanavond verzorgt Diggy Dex bij ons de muziek samen met Paul de Munnik!

Erik Dijkstra
Erik Dijkstra is vanavond de sidekick van Matthijs. Samen met Frank Evenblij presenteert hij Bureau Sport.

In deze uitzending van DWDD waren Erik Dijkstra, Paul de Munnik en Twan Huys te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op dinsdag 27 september door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie