Uitzending
DWDD - 30-9-2016

30-9-2016

DWDD

1187 x bekeken | 0 reacties
4
Elke laatste vrijdag van de maand blikken we terug op de mediagebeurtenissen van die maand. We bespreken de meest opvallende momenten op tv en de tafelgasten dragen elk een fragment aan dat hén is opgevallen. De TV Draait Door is een best-of compilatie.

Gasten:
TopNotch-eigenaar Kees de Koning is te gast met Haki, één van de hangjongeren uit de Zaanse probleemwijk Poelenburg. De wijk werd landelijk nieuws door de vlogs van Ismael Ilgun. Volgens de media waren er grote problemen, Rutte noemde de jongeren ‘tuig van de richel’ en de term treitervlogger werd geboren. Volgens de jongeren zelf is er helemaal niet zoveel aan de hand en is de hele affaire simpelweg opgeblazen door de media.

Tim Hofman maakt het programma #BOOS. Niet voor televisie, maar voor YouTube, want daar zijn de jongeren. Suzanne Kunzeler, netmanager NPO3, noemde het laatdunkend een vlog. Hofman was not amused en beet terug: ‘de NPO snapt internet niet’. Uiteindelijk werd de ruzie bijgelegd, maar de vraag bleef: is TV afgeschreven en ligt de toekomst bij YouTube?

Huisband Sue the Night
Vanavond staat onze huisband op de bühne. Lees ons interview dat wij met de Haarlemse band hadden.

Tafelheer: Marc-Marie Huijbregts
Vanavond is Marc-Marie de sidekick van Matthijs.

In deze uitzending van DWDD was Marc-Marie Huijbregts te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op vrijdag 30 september door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie