Uitzending
DWDD - 26-9-2016

26-9-2016

DWDD

939 x bekeken | 0 reacties
6
Twan Huys
A clash of titans: het eerste live-debat tussen Hillary Clinton en Donald Trump. Vannacht zullen de aartsrivalen elkaar treffen in de tv-arena onder leiding van NBC-presentator Lester Holt. Verwacht wordt dat meer dan 100 miljoen kijkers zich handenwrijvend voor de buis zullen nestelen. Hoe hard zal het eraan toe gaan? Hoe vuil zal vooral Trump het spelen? En hoe broos is de gezondheid van Clinton? Twan Huys geeft een voorbeschouwing op Clinton vs. Trump, round one.

Hans Sibbel
De kranten staan wederom bol van ellende. Oprukkend populisme, de oorlog in Syrië, de vluchtelingencrisis… Cabaretier Hans Sibbel vindt het tijd voor een nieuwsupdate met louter positief nieuws, uiteraard nogal persoonlijk gekleurd.

Berget Lewis, Steffen Morrison en Jeangu
Het is 1973. De dan 23-jarige Stevie Wonder raakt in coma na een ernstig auto-ongeluk. Na vier dagen komt hij weer bij en zegt op een spirituele plek te zijn geweest. Hij gaat schrijven en componeren. Het resultaat is ‘Songs In The Key Of Life’, volgens velen een haast goddelijke plaat, nu 40 jaar geleden uitgekomen. Berget Lewis, Steffen Morrison en Jeangu brengen met het Re:Freshed Orchestra een ode aan de plaat en zijn maker.

Muziek: Bastian Baker
Bastian Baker is in zijn thuisland Zwitserland enorm populair en staat met name bekend om zijn gevoelige popliedjes. Hij heeft in eigen land diverse nummer 1 hits op zijn naam staan, en onze zuiderburen kennen hem als coach in de Belgische editie van de Voice. Op zijn CV staan al platina albums en voorprogramma’s van onder anderen Shania Twain, Bryan Adams en Johnny Hallyday. Afgelopen week verscheen zijn nieuwe album ‘Facing Canyons’. Vanavond treedt hij bij ons op in de studio!

Tex de Wit
Tex de Wit (1986) is comedian en verbonden aan de Comedytrain van Toomler. Hij brengt droge, intelligente humor met een hoge grapdichtheid.

Daarnaast schrijft hij columns voor Spijkers met Koppen en werkt hij mee aan het tv-programma van Arjen Lubach: Zondag met Lubach.

In deze uitzending van DWDD waren Berget Lewis, Hans Sibbel, Tex de Wit en Twan Huys te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op maandag 26 september door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie