Uitzending
DWDD - 18-3-2011

18-3-2011

DWDD

2226 x bekeken | 0 reacties
9
Te gast in de uitzending van vrijdag 18 maart zijn: Jack de Vries, Bert Koenders, Thomas van Luyn, Arie Boomsma, Hans Klok, Jean-Pierre Geelen, Hans Beerekamp, Paul Römer. Muziek is er van Shary-an & Sven Hammond Soul en tafelheer is Marc-Marie Huijbregts.

Bert Koenders en Jack de Vries
Het bewind van Kadaffi in Libië heeft een staakt-het-vuren afgekondigd. Verschillende landen hebben aangegeven klaar te staan voor militair ingrijpen in Libië. De VN Veiligheidsraad stemde gisteren in met een 'no-fly zone'. De militaire acties kunnen, als het aan Frankrijk ligt, ‘binnen enkele uren’ plaatsvinden. In de studio praten we met Bert Koenders en Jack de Vries over de meeste recente ontwikkelingen in Libië.

Thomas van Luyn, Arie Boomsma en Hans Klok
In Engeland is het al jaren een instituut: Red Nose Day. De top van de internationale comedy slaat de handen ineen om met sporters, politici en acteurs een avond lang bijzondere en bijzonder geestige televisie te maken. En dat alles voor het goede doel. Vanavond is het in Engeland weer zo ver en volgende week volgt - voor het eerst - de Nederlandse variant, onder de titel: De Gekste Dag. Thomas van Luyn, Arie Boomsma en Hans Klok zijn te gast omdat ze meedoen aan 'De Gekste Dag'.

Jean-Pierre Geelen en Hans Beerekamp
Paul de Leeuw heeft aangegeven na dit seizoen te stoppen met de Madiwodovrijdagshow. De Leeuw is daarmee niet ingegaan op het verzoek van VARA/BNN om nog een tweede seizoen van het programma te maken. De laatste aflevering van de late night show is te zien op vrijdag 27 mei. We praten over deze koerswijziging met tv-recensenten Jean-Pierre Geelen en Hans Beerekamp en tv-maker Paul Römer.

Shary-an & Sven Hammond Soul
Shary-an en Sven Hammond Soul namen samen de single ‘Six feet under’ op. Shary-an Nivillac werd bekend door haar deelname aan het televisieprogramma The Voice Of Holland waar ze het tot de halve finale schopte. In 'The Voice' was ook producer en toetsenist Sven Figee van Sven Hammond Soul aanwezig. Hij hielp coach Angela Groothuizen bij het coachen van de kandidaten.

In deze uitzending van DWDD waren Hans Klok, Thomas van Luyn, Paul Römer, Arie Boomsma, Jack de Vries, Bert Koenders, Hans Beerekamp en Jean-Pierre Geelen te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op vrijdag 18 maart door de VARA.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
 • DWDD - Matthijs van Nieuwkerk presenteert allerlaatste DWDD

  Matthijs van Nieuwkerk presenteert allerlaatste DWDD

  27-3-2020

  Er komt vanavond na 15 jaar een einde aan de talkshow De Wereld Draait Door. Matthijs van Nieuwkerk neemt vanavond voor de allerlaatste keer plaats aan de kop van zijn talkshowtafel voor de laatste uitzending van zijn…
  Lees verder
 • DWDD - Stond stil bij overlijden Van der Laan

  Stond stil bij overlijden Van der Laan

  7-10-2017

  Burgemeester Eberhard van der Laan is donderdag overleden aan de gevolgen van longkanker. De burgemeester legde 18 september zijn taken neer en schreef in een brief aan alle Amsterdammers dat hij het een voorrecht vond…
  Lees verder
 • DWDD - Zet een wekker op De Wereld Draait Door

  Zet een wekker op De Wereld Draait Door

  26-8-2017

  De Wereld Draait Door keert komend tv-seizoen weer terug op NPO 1 met Roxeanne Hazes als nieuwe huisband. De zangeres zal in het nieuwe seizoen van De Wereld Draait Door elke laatste vrijdag van de maand met haar band…
  Lees verder
 • Bekijk alle TV nieuwsberichten