Uitzending
DWDD - 21-3-2011

21-3-2011

DWDD

2483 x bekeken | 0 reacties
8
Te gast in de uitzending van maandag 21 maart zijn: Freek Vonk, Nicolette van Dam, Armin van Buuren, Epke Zonderland, Jort Kelder. Muziek is er van Madi en tafelheer is Jan Mulder.

Freek Vonk
IJsbeer Knut is dood. Zijn dood is te zien in een filmpje op Youtube. Wat de oorzaak is, is nog niet bekend. Gedacht wordt aan stress. Enkele bezoekers zien de dierentuin in Berlijn, waar de 4-jarige ijsbeer woonde, als de boosdoener. Te gast is bioloog Freek Vonk.

Nicolette van Dam, Armin van Buuren en Jort Kelder
Vandaag bestaat Twitter 5 jaar. De eerste Tweet werd door mede-oprichter Jack Dorsey op 21 maart 2006 verzonden. Vandaag is Twitter niet meer weg te denken in onze maatschappij. Het 140 karakter micro-blogging fenomeen is met inmiddels bijna 200 miljoen accounts een steeds belangrijkere rol gaan spelen in de verspreiding van welke formatie dan ook. Fervent Twitteraars Nicolette van Dam, Armin van Buuren en Jort Kelder (in mindere mate Twitteraar) zijn te gast.

Epke Zonderland
Epke Zonderland is naast student geneeskunde, turner. Vanaf zijn vierde jaar doet Zonderland (net als zijn broers en zussen) al aan gymnastiek. Bij de World Cup voor toestelspecialisten in Parijs won hij op 19 maart 2011 met een spectaculaire rekoefening goud. De jury kon hem op geen enkele fout betrappen.

Madi
Madi Hermens begon als Singer/Songwriter en speelde haar zelfgeschreven nummers solo met haar piano. Na het winnen van Kunstbende Limburg 2009 werd het idee om een band te beginnen een feit. De ingetogen pianoliedjes veranderden in stevige popnummers met een rauw randje. Bandleden kwamen en gingen. Nu, twee jaar later, staat Madi Hermens aan het hoofd van de vijfkoppige band Madi.

Jan Mulder
Jan Mulder is een vaste DWDD-tafelheer. De oud-profvoetballer, voetbalanalyticus en schrijver laat zijn licht over veel onderwerpen schijnen. Hij geeft regelmatig zijn 'top vijf ergernissen'. Jan Mulder voetbalde tijdens zijn profcarrière voor Anderlecht en Ajax. Hij speelde vijf interlands voor het Nederlands Elftal.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op maandag 21 maart door de VARA. Te gast waren Jort Kelder, Jan Mulder, Nicolette van Dam, Armin van Buuren, Epke Zonderland en Freek Vonk. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws
 • DWDD - Matthijs van Nieuwkerk presenteert allerlaatste DWDD

  Matthijs van Nieuwkerk presenteert allerlaatste DWDD

  27-3-2020

  Er komt vanavond na 15 jaar een einde aan de talkshow De Wereld Draait Door. Matthijs van Nieuwkerk neemt vanavond voor de allerlaatste keer plaats aan de kop van zijn talkshowtafel voor de laatste uitzending van zijn…
  Lees verder
 • DWDD - Stond stil bij overlijden Van der Laan

  Stond stil bij overlijden Van der Laan

  7-10-2017

  Burgemeester Eberhard van der Laan is donderdag overleden aan de gevolgen van longkanker. De burgemeester legde 18 september zijn taken neer en schreef in een brief aan alle Amsterdammers dat hij het een voorrecht vond…
  Lees verder
 • DWDD - Zet een wekker op De Wereld Draait Door

  Zet een wekker op De Wereld Draait Door

  26-8-2017

  De Wereld Draait Door keert komend tv-seizoen weer terug op NPO 1 met Roxeanne Hazes als nieuwe huisband. De zangeres zal in het nieuwe seizoen van De Wereld Draait Door elke laatste vrijdag van de maand met haar band…
  Lees verder
 • Bekijk alle TV nieuwsberichten