Uitzending
DWDD - 12-4-2011

12-4-2011

DWDD

2100 x bekeken | 0 reacties
9
Te gast in de 40-minuten uitzending van dinsdag: Michiel Mol, Martin Schröder en Tom Lanoye. Muziek is er van Anita Meyer en DAAN in DWDD recordings en tafeldame is Sylvana Simons.

Michiel Mol en Martin Schröder
Vandaag, 50 jaar nadat Yuri Gagarin de eerste man in de ruimte werd, is de website live gegaan waarop 'gewone' mensen tickets kunnen kopen voor een ruimteritje bij Space Expedition Curacao. Dit Nederlandse bedrijf is opgericht door ondernemer Michiel Mol. Martin Schröder, oprichter van Martinair, kocht het eerste ticket voor een ruimtereis in 2014. Vanavond zijn zij samen te gast.

Tom Lanoye
Vandaag heeft de Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek bekend gemaakt dat Tom Lanoye het boekenweekgeschenk 2012 zal schrijven. De Boekenweek 2012 draait om vriendschap in alle verschijningsvormen onder het motto: Vriendschap en andere ongemakken. Tom Lanoye behoort tot de meest gelezen schrijvers van dit moment en is naast schrijver tevens veelbekroond columnist, dichter, romancier, scenarist en theateracteur. De Boekenweek 2012 vindt plaats van woensdag 14 t/m zaterdag 24 maart.

Anita Meyer en DAAN
In DWDD recordings spelen Nederlandse en/of Vlaamse muzikanten een voor hen belangrijk nummer. Vanavond met Anita Meyer en DAAN.

Sylvana Simons
Sylvana Simons was in de jaren 90 TMF veejay. Daarna stapte ze over naar SBS6 waar ze een aantal controversiële programma's presenteerde, als: 'Sex on the beach' en 'De Bus'. Daarna werkte ze lange tijd als 'TV Makelaar' voor RTL en presenteerde ze ook 'Dancing with the Stars'. In 2009 maakte ze de overstap van RTL naar NPS.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op dinsdag 12 april door de VARA. Te gast waren Anita Meyer, Sylvana Simons, Michiel Mol, Martin Schröder en Tom Lanoye. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie