Uitzending
DWDD - 8-4-2011

8-4-2011

DWDD

2121 x bekeken | 0 reacties
8
Te gast in de uitzending van vrijdag 8 april zijn: Peter R. de Vries, Peter Vandermeersch, Merle Bouwmeester. Muziek is er van Guus Meeuwis en band, maar óók van Glennis Grace en Xander de Buisonjé. Tafelheer is Marc-Marie Huijbregts.

Peter R. de Vries
Zondag start een nieuw seizoen Peter R. de Vries, misdaadverslaggever op tv. In de eerste uitzending staan negen voortvluchtige criminelen centraal, die De Vries opspoorde in Nederland. De criminelen vluchtten uit Suriname en leven nu onopgemerkt in Nederland. Onder hen zijn drie moordenaars. Het gaat om criminelen die de afgelopen jaren zijn ontsnapt uit de Surinaamse gevangenis. Eén van de moordenaars had nog een celstraf van twintig jaar open staan.

Guus Meeuwis
Op 13 mei 2011 komt het nieuwe album 'Armen Open' van Guus Meeuwis uit. De single 'Dit Lied' kwam begin april al uit. Samen met zijn vaste schrijf kompanen JW Roy en Jan-Willem Rozenboom heeft Guus twee jaar naar deze nieuwe plaat toe gewerkt en inspiratie gehaald uit het leven en de liefde. Op het album is een nieuw geluid te horen waarvoor Guus zich liet inspireren door de feel en energie van zijn persoonlijke favorieten. Meeuwis probeerde nummers van het nieuwe album uit door met zijn 'geheime band' The Monkey Sandwich Band zes keer, onaangekondigd in cafés in het land op te duiken.

Deze week in De Week Draait Door:

- Peter Vandermeersch: Prins Laurent van België ligt onder vuur. Deze week was hij o.a. in het nieuws omdat de Belgische overheid zijn jaarlijkse toelage (van 300.000 euro) wil stopzetten.

- Merle Bouwmeester: vandaag werd een beeld van de dertientienjarige beeldhouwster onthuld (voor de rechtbank in Zutphen). Er werd door de KRO in 2009 al een documentaire over Merle Bouwmeester gemaakt.

- Glennis Grace: het is haar gelukt! Grace heeft vandaag haar eerste nummer 1 hit gescoord met de cover 'Afscheid' (oorspronkelijk van Volumia). Ze gaat het nummer samen met Xander de Buisonjé zingen.

Marc-Marie Huijbregts
Marc-Marie Huijbregts is een vaste tafelheer voor de vrijdagavond (al is hij ook wel eens op een andere dag present)! Hij werd bij het grote publiek bekend met zijn optredens in ‘Dit Was het Nieuws’. Het tv-programma ‘Wie is de Mol?’, de film ‘Alles is Liefde’ en de tv-series: ‘Het Schaep met de Vijf Pooten’, en ''t Vrije Schaep' volgden. Op 13 februari 2009 onthulde Marc-Marie dat hij kaal...

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op vrijdag 8 april door de VARA. Te gast waren Glennis Grace, Guus Meeuwis, Marc-Marie Huijbregts, Peter R. de Vries en Xander de Buisonjé. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie