Uitzending
DWDD - 6-4-2011

6-4-2011

DWDD

4723 x bekeken | 0 reacties
8
Te gast in de uitzending van woensdag 6 april zijn: Fulco van der Veen, Marieke Schellart, Nalden, Venz, nico-dijkshoorn-dierenarts" class=dossierlink>Nico Dijkshoorn, Joop van Zijl, Unorthadox, Danny Stolker en tafelheer is Beau van Erven Dorens.

Fulco van der Veen en Marieke Schellart
Sinds vandaag mogen Nederlandse vrouwen totdat ze 45 zijn hun eicellen laten invriezen. Niet omdat ze ernstig ziek zijn of een genetische afwijking hebben (voor deze vrouwen was deze mogelijkheid er al langer), maar omdat ze geen partner hebben, of een te drukke baan. Te gast zijn hoogleraar voortplantingsgeneeskunde Fulco van der Veen en Marieke Schellart (documentairemaaktster van 'Een ei voor later'). Zij meldde zich vandaag bij het AMC om in aanmerking te komen voor het invriezen van haar eicellen.

Dutch Startup Awards
Morgen is de uitreiking van de Dutch Startup Awards. Nalden en Venz (Vincent Reinders) zijn vanavond te gast. De aanleiding is dat zij beiden zijn genomineerd voor een award. Nalden is genomineerd voor zijn applicatie 'WeTransfer' in de categorie ‘Beste Web Applicatie’ en Venz is genomineerd voor ‘22Tracks’ in de categorieën 'Beste App en Startup' van het jaar.

Who The F*ck Is Dox?
De afgelopen anderhalf jaar is rapper Unorthadox voor de documentaire 'Who The F*ck Is Dox?' gevolgd. Het grote publiek leert hem pas kennen als hij zangeres Anouk aan de haak slaat. De makers van de documentaire zijn gestart toen de liefde op haar hoogtepunt was en tijdens de draaiperiode gaat de liefde ook kapot. Op verzoek van Anouk is zij niet in de film te zien.

nico-dijkshoorn-dierenarts" class=dossierlink>Nico Dijkshoorn en Joop van Zijl
'Slow Jam The News'. Onder muzikale begeleiding van nico-dijkshoorn-dierenarts" class=dossierlink>Nico Dijkshoorn en zijn band Hankfive, bespreekt Joop van Zijl op ludieke wijze het nieuws.

Beau van Erven Dorens
Beau van Erven Dorens is regelmatig tafelheer in DWDD. De alleskunner - want schrijver, acteur, tv-presentator en voormalig radiopresentator - stapte in 2009 van RTL over naar SBS, waar hij 'Hole in the Wall' ging presenteren. Bij RTL presenteerde hij onder anderen: 'Het zesde zintuig', 'Dancing with the Stars', 'Deal or no Deal' en 'RTL Boulevard'.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op woensdag 6 april door de VARA. Te gast waren Beau van Erven Dorens, Joop van Zijl en nico-dijkshoorn-dierenarts" class=dossierlink>Nico Dijkshoorn. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie