Uitzending
Deze uitzending is niet langer beschikbaar.
DWDD - 1-12-2011

1-12-2011

DWDD

1370 x bekeken | 0 reacties
9
Te gast in de uitzending van donderdag 1 december zijn: Alexander Klöpping, New Kids, Giovanca en Kluun. Muziek is er van Lorrainville en tafeldame is Sylvana Simons.

Alexander Klöpping
De klokkeluiderssite WikiLeaks liet vandaag weer eens van zich horen. Op spyfiles.org werd een groot aantal documenten gezet, die inzicht geven in de grootscheepse handel in spionagesoftware. Wereldwijd verdienen vele bedrijven veel geld met spionageprogramma's, bijvoorbeeld voor de mobiele telefoon, waarmee burgers afgeluisterd en gevolgd kunnen worden. Ook overheden zijn klant bij deze bedrijven. Alexander Klöpping legt uit.

New Kids
De nieuwste film van de New Kids: 'New Kids Nitro' gaat vanaf volgende week draaien in de bioscopen. Dinsdag 6 december is de feestelijke première in Eindhoven. Op de kop af een jaar na hun eerste bioscoophit, New Kids Turbo, is er nu een tweede film! In de film wordt Friesland getroffen door een zombieplaag, maar in Maaskantje hebben Richard, Rikkert, Gerrie, Robbie en Barrie andere dingen aan hun hoofd. Ze zijn in oorlog met het nabij gelegen Brabantse dorpje Schijndel. Dit leidt tot illegale straatraces en massale vechtpartijen.

Giovanca en Kluun
Naar aanleiding van het tienjarig jubileum van de iPod zijn we in navolging van onze 'Denk Anders campagne' met eigenzinnige Nederlanders, nu gestart met de 'Klink Anders campagne'. Welke muzikanten hebben de muziekscène veranderd en gemaakt tot wat ie vandaag de dag is? Tot einde van dit seizoen vragen we het de komende weken aan verschillende muzikanten en muziekkenners. Op 16 december - de laatste uitzending van dit seizoen - presenteren wij dan de definitieve lijst. Vanavond met: Giovanca en Kluun.

Lorrainville
Lorrainville is (waarschijnlijk) de enige band die op Facebook is ontstaan. Begin dit jaar had je op FB de game 'Make your own album cover'. In een paar uur tijd meldden allerlei muzikanten zich om daadwerkelijk een album te maken. Initiatiefnemer is producer Guido Aalbers (werkt o.a. met Bertolf, Anneke van Giersbergen, Miss Montreal).

Sylvana Simons
Sylvana Simons was in de jaren 90 TMF veejay. Daarna stapte ze over naar SBS6 waar ze een aantal controversiële programma's presenteerde, als: 'Sex on the beach' en 'De Bus'. Daarna werkte ze lange tijd als 'TV Makelaar' voor RTL en presenteerde ze ook 'Dancing with the Stars'. In 2009 maakte ze de overstap van RTL naar NPS.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op donderdag 1 december door de VARA. Te gast waren Alexander Klöpping, Giovanca Desire Ostiana, Raymond van de Klundert en Sylvana Simons. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Item is niet meer te bekijken
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!