Uitzending
DWDD - 2-12-2011

2-12-2011

DWDD

1735 x bekeken | 0 reacties
9
Te gast in de Media-uitzending van vrijdag 2 december zijn: Rick Nieman, Joep van Deudekom en Sonja Barend. Muziek is er van Chef'Special en tafelheer is Marc-Marie Huijbregts.

Rondom elke laatste vrijdag van de maand blikken we in DWDD terug op de afgelopen televisiemaand. Met drie gasten bespreken we welke personen en kwesties dominant in de media aanwezig waren. Ook tonen zij hun favoriete tv-moment van de afgelopen maand.

Vanavond komen in de uitzending de volgende gasten en onderwerpen aan bod:
- Rick Nieman over het succes van ‘RTL Nieuws’. Afgelopen maand versloeg het ‘RTL Nieuws’ het ‘NOS Journaal’ een aantal keer met hogere kijkcijfers.
- Joep van Deudekom over zijn cabaret in het programma ‘Pau!l’.
- Sonja Barend over alle heisa in de media rond Ajax.

En natuurlijk is er muziek van DWDD's huisband Chef’Special met vanavond ook zangeres Tessa Douwstra.

Chef'Special
Chef'Special is een Haarlemse band, bestaande uit Joshua (zang), Guido (gitaar), Wouter (drums), Jan (basgitaar) en Wouter (keyboards). De heren zijn sinds 2008 bij elkaar en spelen een mix van hiphop, funk, reggae en rock. Het eerste jaar dat de band bij elkaar was zijn ze in een busje langs de Franse en Spaanse stranden getrokken en hebben daar diverse shows gegeven. Een heuse vuurproef...

Marc-Marie Huijbregts
Marc-Marie Huijbregts is een vaste tafelheer voor de vrijdagavond (al is hij ook wel eens op een andere dag present)! Hij werd bij het grote publiek bekend met zijn optredens in ‘Dit Was het Nieuws’. Het tv-programma ‘Wie is de Mol?’, de film ‘Alles is Liefde’ en de tv-series: ‘Het Schaep met de Vijf Pooten’, en ''t Vrije Schaep' volgden. Op 13 februari 2009 onthulde Marc-Marie dat hij kaal...

.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op vrijdag 2 december door de VARA. Te gast waren Joep van Deudekom, Marc-Marie Huijbregts, Rick Nieman en Sonja Barend. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie