Uitzending
DWDD - 23-11-2011

23-11-2011

DWDD

2265 x bekeken | 0 reacties
9
Te gast in de 40 minuten uitzending van 23 november 2011 zijn: Leo Blokhuis, Tim Knol, Nelleke van der Krogt, Tim van Aelst en Benidorm Bastards. Tafelheer is Giel Beelen en nico-dijkshoorn-dierenarts" class=dossierlink>Nico Dijkshoorn dicht.

Nelleke van der Krogt
Vanavond start het 27e seizoen van Tussen Kunst & Kitsch. Dit wordt het tiende jaar dat Nelleke van de Krogt het succesvolle programma, dat gebaseerd is op het BBC programma 'Antique Roadshow', presenteert. Tijdens een opnamedag komen er zo'n 1200 mensen af, die waardevolle voorwerpen en curiosa meebrengen, af op het evenement. Alleen de krenten uit de pap zijn dus te zien op televisie. Eigenlijk vindt van der Krogt dat je maar zeven jaar mag blijven plakken bij een programma. Een wonder dus dat ze het nog doet. Vanavond is Nelleke van der Krogt te gast om over het programma te praten.

Leo Blokhuis en Tim Knol
Na zijn succesvolle box (boek plus cd) 'Sound of the WestCoast' is er nu een zelfde soort box getiteld 'Sound of the South'. Blokhuis onderzoekt hierop hét geluid van het zuiden van Amerika. Het zuiden van Amerika is tevens de plek waar de crossover plaatsvond tussen country en soul. Met nummers van Aretha Franklin, Otis Redding, Tina Turner, Elvis Presley, Dusty Springfield en vele anderen. Te gast zijn Leo Blokhuis en Tim Knol. Hij zal een (gedeelte) van één van de nummers vertolken.

Tim van Aelst
Vorige week was de hele crew nog in rouw vanwege het overlijden van Gaston (één van de Benidorm Bastards). Een week later winnen ze een International Emmy Award in de categorie Comedy. Benidorm Bastards is een televisieprogramma dat bedacht is door Tim van Aelst. In het programma (met o.a. de 'Bastards' Katrien en Tom) nemen ouderen jongeren in de maling. Benidorm Bastards Tom en Katrien en maker Tim van Aelst waren bij de uitreiking die in New York plaatsvond aanwezig en vanavond zijn ze te gast.

Giel Beelen
Giel Beelen is één van de regelmatig terugkerende tafelheren bij DWDD. In de uitzending laat hij altijd wat van de nieuwste muziek horen. Giel is radio-DJ bij 3FM, waar hij het ochtendprogramma 'Giel!' presenteert.

nico-dijkshoorn-dierenarts" class=dossierlink>Nico Dijkshoorn
nico-dijkshoorn-dierenarts" class=dossierlink>Nico Dijkshoorn is de huisdichter van De Wereld Draait Door. Vrijwel elke woensdag is hij te gast en zorgt dan voor sterk wisselende reacties. Zijn poëzie laat niemand onberoerd. Zijn gedichten, die gewoonlijk spontaan ontstaan, zijn altijd hyperactueel, grappig, verrassend, op de persoon en onnavolgbaar origineel.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op woensdag 23 november door de VARA. Te gast waren Giel Beelen, Leo Blokhuis, Nelleke van der Krogt en nico-dijkshoorn-dierenarts" class=dossierlink>Nico Dijkshoorn. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie