Uitzending
DWDD - 22-11-2011

22-11-2011

DWDD

2629 x bekeken | 0 reacties
9
Te gast in de 40 minuten uitzending van dinsdag 22 november 2011 zijn: Lex en Ria Daniels en Thomas Dekker. Muziek is er in DWDD Recordings van Wende Snijders en Paskal Jakobsen en tafeldame is Claudia de Breij.

Lex en Ria Daniels
Al veertig jaar verzamelen galeriehouders Ria en Lex Daniels kunst van grote meesters, maar dan in het klein. Niemand minder dan Annie Leibovitz, Damien Hirst, John Baldessari, Jeroen Henneman, Jan Wolkers en Roy Lichtenstein maakten speciaal voor hen werk na in 10 bij 10 centimeter of n√≥g kleiner. Ondertussen hebben Lex en Ria werk van 728 kunstenaars en de teller tikt door. De mini-schilderijen, foto‚??s, beelden en andere objecten zijn nu als onderdeel van de tentoonstelling XXSmall in een speciaal gebouwd minimuseum te zien in het Gemeentemuseum in Den Haag.

DWDD recordings
Vanavond DWDD recordings met Wende Snijders en Paskal Jakobsen.

Thomas Dekker
Thomas Dekker is een zeer talentvolle wielrenner die sinds 2005 prof is. In 2009 werd hij (tot juli 2011) geschorst wegens EPO gebruik. Sinds de zomer van 2011 is hij terug. Hij tekende onlangs een contract bij de Amerikaanse wielerploeg Garmin-Cervélo, oftewel het 'Clean Team'. In de uitzending van dinsdag 22 november spreekt Dekker over zijn fouten, zijn ambitie en zijn toekomst.

Claudia de Breij
Claudia de Breij is cabareti√®re, radiomaakster en presentatrice. Ze presenteerde in het verleden onder meer 'Thank God it's Friday', 'VARA Laat' en natuurlijk ‚??De Wereld Draait Door‚??. Op 3FM radio presenteert ze elke vrijdagmiddag het programma 'Claudia d'r op', waar ze in 2010 een Zilveren RadioSter voor Beste Presentratrice in de wacht sleept .

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op dinsdag 22 november door de VARA. Te gast waren Claudia de Breij, Paskal Jacobsen, Thomas Dekker en Wende Snijders. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie