Uitzending
DWDD - 6-12-2011

6-12-2011

DWDD

2183 x bekeken | 0 reacties
9
Te gast in de 40 minuten uitzending van dinsdag 6 december zijn: Dagan Cohen, Job Smeets en Nynke Tynagel. Muziek is er van Caro Emerald en tafeldame is Claudia de Breij.

Dagan Cohen
Hij was trending topic op Twitter, hij werd uitgebreid besproken op CNN en hij is hoe dan ook ONS favoriete internetfilmpje van dit jaar. Benton, de wereldberoemde herten verjagende hond is inmiddels meer dan 2,7 miljoen keer bekeken en daarmee één van de populairste Youtube filmpjes van dit jaar. Omdat het jaar bijna voorbij is, wilen wij weten: wie zijn de concurrenten van Benton en wat zijn de allerpopulairste internetfilmpjes van 2011? We vroegen Dagan Cohen, oprichter van Uload Cinema en YouTube ontdekkingsreiziger om een Top 5 te maken.

Studio Job
Time Magazine riep het duo Studio Job uit als één van de meest invloedrijke designers wereldwijd. Het duo bestaat uit Job Smeets en Nynke Tynagel. Hun ontwerpen zijn eigenzinnig en provocerend. Het Nederlandse/Belgische designersduo heeft inmiddels meer dan driehonderd keer geëxposeerd, onder andere in toonaangevende musea als het MoMA in New York en het Victoria & Albert Museum in Londen. Vanaf 16 oktober is er een tentoonstelling van Studio Job te zien in het Groninger Museum.

Caro Emerald
Sinterklaas is geweest en dus kunnen we eindelijk beginnen in kerstsfeer! Tussen de eerste en tweede plaat van Caro Emerald nu een tussendoortje in de vorm van een kerstsingle 'You’re all I want for Christmas'. Ze heeft inmiddels bijna een miljoen albums in Europa verkocht (6 keer platina) en schaart zich daarmee in het rijtje van Lady Gaga, Adele en Bruno Mars.

Claudia de Breij
Claudia de Breij is cabaretière, radiomaakster en presentatrice. Ze presenteerde in het verleden onder meer 'Thank God it's Friday', 'VARA Laat' en natuurlijk ‘De Wereld Draait Door’. Op 3FM radio presenteert ze elke vrijdagmiddag het programma 'Claudia d'r op', waar ze in 2010 een Zilveren RadioSter voor Beste Presentratrice in de wacht sleept .

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op dinsdag 6 december door de VARA. Te gast waren Caro Emerald, Claudia de Breij en Dagan Cohen. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie