Uitzending
DWDD - 29-11-2011

29-11-2011

DWDD

1977 x bekeken | 0 reacties
9
Te gast in de uitzending van dinsdag 29 november 2011 zijn: Twan Huys, Arthur Docters van Leeuwen, 3 junior MasterChefs, Alain Caron en Peter Lute. Muziek is er van Doeshka Vrede en tafeldame is Halina Reijn.

Twan Huys
Vanavond om precies half negen Nederlandse tijd ontmoet premier Rutte president Obama. Spontaan is zo‚??n ontmoeting allerminst. Weken, misschien wel maanden van tevoren wordt zo'n bezoek minutieus voorbereid. Wat mag er besproken worden en hoe wordt het in beeld gebracht? Zitten ze op een stoel, of steken ze elkaar op de foto amicaal de hand toe? Vanavond krijgt premier Rutte dertig minuten om vijf - vooraf bepaalde thema‚??s - te behandelen. Om 21.01 precies staat hij weer buiten. Te gast is: Twan Huys. Hij mocht al drie keer verslaan hoe een Nederlandse premier een Amerikaanse premier bezocht.

Arthur Docters van Leeuwen
Tot zijn pensionering was hij bestuursvoorzitter van de Autoriteit FinanciŽle Markten, het AFM. Kortom: een indrukwekkende carri√®re van een veelbesproken en minstens zo opvallende verschijning die destijds veelvuldig in de media verscheen. Docters van Leeuwen heeft ook literaire ambities. Zo publiceerde hij in 1971 een bundel erotische verhalen onder het pseudoniem Hein Wybrand. Deze week verschijnt er een boek vol sprookjes van zijn hand, getiteld 'Late Sprookjes'. Dit keer onder zijn eigen naam: Arthur Docters van Leeuwen.

Peter Lute en Alain Caron
Het tv-programma Junior MasterChef startte maandag 28 november op Net 5. Het programma is een soort Kinderen voor Kinderen, maar dan voor junior koks. Het format is een beproefd (en ook internationaal) recept waarin kinderen tussen 8 en 12 jaar op culinair gebied tegen elkaar moeten strijden. Te gast zijn junior MasterChefs: Rick de Leeuw (9 jaar), Sara Crone (11 jaar) en Omayra Essobhi (10 jaar), maar ook presentatoren/koks Peter Lute en Alain Caron.

Doeshka Vrede
Doeshka Vrede startte haar muzikale carri√®re met vioollessen. Al snel volgde pianolessen en ook zangles. Ze won de tweede prijs op het Prinses Christina Concours en ze speelde met haar band haar eigen repertoire op The Hague Jazz. Radio 6 Soul & Jazz & Muziek Centrum Nederland presenteren ‚??Get Your Jazz On Stage!‚??, een ‚??do-it-yourself‚??-battle waarbij hťt jazztalent van Nederland wordtbuitgedaagd zich te profileren richting publiek, media ťn de landelijke poppodia!

Halina Reijn
Halina Reijn is filmactrice, toneelspeelster, schrijfster ťn geregeld tafeldame in De Wereld Draait Door. Het grote publiek kent haar van haar rollen in de speelfilms 'Zwartboek' en 'Ik Omhels Je met 1000 Armen'.

In deze uitzending van DWDD waren Arthur Docters van Leeuwen, Halina Reijn en Twan Huys te gast. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk. Deze uitzending van het programma DWDD werd uitgezonden op dinsdag 29 november door de VARA en NET5.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie