Uitzending
DWDD - 28-11-2011

28-11-2011

DWDD

2596 x bekeken | 0 reacties
9
Te gast in de uitzending van maandag 28 november zijn: Paul Römer, Remko Vrijdag, Martine Sandifort, Jörgen Raymann Andrew Makkinga en Anneke van Giersbergen. Muziek is er van van Are You A Lion en tafelheer is Jan Mulder.

Paul Römer
Zelfs een competitiezege na een Champions League duel brengt geen rust in de Amsterdamse bestuurskamers. Luttele uren na de 3-0 overwinning van Ajax op NEC maakten Johan Cruijff en 10 jeugdtrainers bekend juridische stappen te ondernemen tegen de benoeming van Louis van Gaal, Martin Sturkenboom en Danny Blind, omdat deze niet rechtsgeldig zou zijn. Neem daarbij de sportpagina??s van de Telegraaf van vandaag én de Ledenraadsvergadering die vanavond plaatsvindt op de Toekomst over de te volgen koers. Wordt het Cruijff of Van Gaal? De Raad van Commissarissen besloot dat het hoog tijd was te reageren. Te gast is Paul Römer.

Remko Vrijdag en Martine Sandifort
Acht acteurs, onder aanvoering van Remko Vrijdag, schotelen ons het nieuws van de afgelopen week voor en vertellen wat ons de komende week te wachten staat. Ook de grote thema's van het afgelopen jaar worden niet geschuwd: de financiële crisis, Henk en Ingrid, Groen en Social Media. Met veel scènes, nieuws, commentaar en iedere week een trailer van een film die helaas nooit gemaakt gaat worden. Te gast zijn 'host' van het programma Remko Vrijdag en Martine Sandifort die te zien is als één van de vele types.

Andrew Makkinga en Jörgen Raymann
Op 2 december verschijnt postuum het nieuwe album 'Lioness: Hidden Treasures' van Amy Winehouse. Wij hebben de plaat onder loodzwaar embargo al in huis en aan een aantal mensen laten horen. Op zaterdag 23 juli 2011 werd Winehouse op 27-jarige leeftijd door haar lijfwacht dood aangetroffen in de slaapkamer van haar appartement in Noord-Londen. De autopsie die op 25 juli 2011 op haar lichaam werd verricht, heeft geen doodsoorzaak aan kunnen tonen. Het 'nieuwe' album van Amy Winehouse bespreken we met Andrew Makkinga en Jörgen Raymann. Winehouse was ooit te gast in 'Raymann is Laat'.

Are You A Lion
Are You A Lion is een band uit het Oosten van het land met een voorliefde voor Amerikaanse Indierock. De mannen zijn jong en hun geluid is sfeervol, maar wordt ruiger als ze gaan rocken.

Jan Mulder
Jan Mulder is een vaste DWDD-tafelheer. De oud-profvoetballer, voetbalanalyticus en schrijver laat zijn licht over veel onderwerpen schijnen. Hij geeft regelmatig zijn 'top vijf ergernissen'.

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op maandag 28 november door de VARA. Te gast waren Anneke van Giersbergen, Jan Mulder, Jrgen Raymann, Martine Sandifort, Paul Rmer en Remko Vrijdag. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen cht de beste aanbiedingen Bekijk nu!