Uitzending
DWDD - 25-11-2011

25-11-2011

DWDD

1695 x bekeken | 0 reacties
9
Te gast in de uitzending van vrijdag 25 november 2011 zijn o.a.: Joris Luyendijk, Fiona Hering, Karin Swerink, Dominee Gremdaat, Rick de Leeuw en Pierre Wind. Muziek is er van Sven Hammond Soul, tafelheer is Marc-Marie Huijbregts. Meer informatie wordt hier later gepubliceerd.

Antropoloog tussen de 'Bankers': Joris Luyendijk
Sinds mei 2011 woont Joris Luyendijk in Londen. Voor de Britse krant The Guardian doet hij in een blog antropologisch onderzoek naar de financiële wereld. De zakelijke wereld heeft effect op ons allemaal, maar slechts een handvol mensen weten hoe die wereld in elkaar steekt, wie de hoofdrolspelers zijn, wat zij de hele dag doen en wat hun drijfveren zijn. Zijn het allemaal champagne zuipende geldwolven, rucksichtslos op jacht naar hun volgende miljoen, of gewoon werknemers die simpelweg hun werk doen?

Nederlandse editie Vogue
Het wereldberoemde modeblad Vogue krijgt een Nederlandse editie. Het blad is ontstaan in 1892 en heeft onder andere een Franse, Britse, Italiaanse, Duitse, Indiase, Chinese en Turkse editie. Bij de Nederlandse editie zal Karin Swerink de scepter gaan zwaaien. Modejournaliste Fiona Hering zal voor het blad gaan schrijven.

De Week Draait Door
Vandaag sluiten we de week af met 'De Week Draait Door'. Wat gebeurde er allemaal deze week?
- Er komt een nieuwe film van The Muppets. Kermit, Miss Piggy en Gonzo gaan weer avonturen beleven. Topkok Pierre Wind is groot fan, vooral van 'The Swedish Chef', de onverstaanbare Muppetkok, die altijd een enorme rotzooi in de keuken creëert.
- Dominee Gremdaat geeft de Nederlander weer hoop in de donkere decembermaand.
- Rick de Leeuw maakt de winnaar van de Top2000 2011 bekend!

Sven Hammond Soul
Sven Figee is de frontman van Sven Hammond Soul. nico-dijkshoorn-dierenarts" class=dossierlink>Nico Dijkshoorn is fan en beschrijft de band als volgt: ‘zweet, geloer, schreeuwen, ogen dicht, nahijgen, afhaalpizza's, gelach, gejuich, vier tikjes vooraf, maar vooral toch zweet, zweet van zijn kin op de toetsen, zweet in de handen.’ Grappig detail is dat Sven Figee - als toetsenist - heeft getourd met Anouk. Hij kent haar van een jammsessie in...

Marc-Marie Huijbregts
Marc-Marie Huijbregts is een vaste tafelheer voor de vrijdagavond (al is hij ook wel eens op een andere dag present)! Hij werd bij het grote publiek bekend met zijn optredens in ‘Dit Was het Nieuws’. Het tv-programma ‘Wie is de Mol?’, de film ‘Alles is Liefde’ en de tv-series: ‘Het Schaep met de Vijf Pooten’, en ''t Vrije Schaep' volgden. Op 13 februari 2009 onthulde Marc-Marie dat hij kaal...

Deze uitzending van het programma DWDD is uitgezonden op vrijdag 25 november door de VARA. Te gast waren Fiona Hering, Joris Luyendijk, Marc-Marie Huijbregts, nico-dijkshoorn-dierenarts" class=dossierlink>Nico Dijkshoorn, Pierre Wind, Rick de Leeuw en Paul Haenen. De presentatie was in handen van Matthijs van Nieuwkerk.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie