Uitzending
Dragons Den - 14-7-2008

14-7-2008

Dragons Den

1920 x bekeken | 0 reacties
6
De 23-jarige Yannick, student economie is vastbesloten om ergernis nummer één onder de ‘stappende’ Nederlander aan te pakken, nl. het betalen voor het WC-gebruik. Hij komt met het concept ‘PayC’ , een interactief touchscreen TV-scherm waarop adverteerders hun boodschap tonen aan de toiletgebruiker. Op deze manier betaalt de adverteerder voor het WC-gebruik. De dragons stellen hun vraagtekens bij de hygiëne van dit idee, maar ook daar heeft Yannick aan gedacht.

‘Sir Jones’, de interieur concept winkel maakt interieurstyling voor iedereen bereikbaar. In de winkel zijn foto’s te zien van verschillende interieurstijlen. Met een doe-het-zelf-pakket is een op maat ingericht interieur voortaan ook weggelegd voor iedereen die geen geld heeft voor een stylist. Roosmarijn ziet het concept helemaal zitten. Hoe kijken de dragons er tegenaan?

Peet introduceert ‘Wat ik je nog wilde vertellen…’ Een site waarop iedereen zijn of haar persoonlijke informatie kwijt kan voor de nabestaanden na het overlijden. De dragons zijn als altijd kritisch. Hoe zit het met de back-up en beveiliging van deze persoonlijke gegevens?

Voor de kunstliefhebber introduceren Rudolff en Rafael DNA Art. Iedereen heeft een eigen uniek DNA en daar maken zij een schilderij van. Ieder schilderij is dus persoonlijk en uniek. Een schilderij van je eigen DNA is met ‘Mydna’ is het idee. Ook ringen met de afbeelding van het DNA behoren tot de mogelijkheden in het concept van Rudolff en Rafael. En om de slagingskans bij de dragons te vergroten, hebben de pitchers bedacht om de charmes in de strijd te gooien bij dragon Annemarie.

Deze uitzending van het programma Dragons Den is uitgezonden op maandag 14 juli door de KRO. Te gast waren Henk Keilman, Annemarie van Gaal, Willem Sijthoff, Arjen de Koning en George Banken. De presentatie was in handen van Jort Kelder.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!