Uitzending
Dragons Den - 11-8-2008

11-8-2008

Dragons Den

5716 x bekeken | 0 reacties
6
Aflevering 12 is een 'speciale' aflevering. Nog een keer komen de dragons bijeen om terug te blikken op de afgelopen elf uitzendingen. Wie vonden zij de beste pitchers en waarom? Welke momenten waren hilarisch en welke investering is volgens de dragons de beste van dit afgelopen seizoen?

Ook brengt Jort in deze uitzending een bezoek aan verschillende oud-pitchers om te kijken hoe het nu met ze gaat. Zo zien we Vivienne. Zij pitchte 9tot3.nl, een website voor hogeropgeleide moeders die de zorg voor hun kind(eren) en aandacht voor hun carrière willen combineren. George Banken deed haar een aanbod, maar Vivienne sloeg het af en keerde zonder investering naar huis. Annemarie van Gaal vertelt tijdens deze uitzending waarom.

Ook zien we de eigenzinnige Pepijn. Zou hij nog steeds serieus bezig zijn met het verkopen van ijs op basis van natuurlijke plantaardige grondstoffen? En zou Peet van de site watikjenogwildevertellen.nl wel goed naar de kritiek van de dragons geluisterd hebben?

Edward van 123stop Fire had een goed idee: een zeer compacte brandblusser. Helaas bleek het materiaal tijdens zijn pitch niet te deugen. De brandslang lekte en de dragons haakten af. Edward ging echter niet bij de pakken neerzitten. Hij is nog steeds bezig met het doorontwikkelen van het product. Eugène daarentegen keerde wel huiswaarts met een investering op zak. Hoe gaat het nu met de voorbereidingen van de musical Super Model?

De dragons waren direct geïnteresseerd toen André en Heidi Swan Heights presenteerden, een opleiding voor privéstewardessen. Voorwaarde voor een investering was wel dat zij veertien handtekeningen van cursisten zouden binnenhalen voor de opleiding. Zouden zij deze handtekeningen al binnen hebben?

En ten slotte zien we René die met zijn raamslot, de Wullock18000, als eerste een investering kreeg. Is de deal al helemaal rond?

Deze uitzending van het programma Dragons Den is uitgezonden op maandag 11 augustus door de KRO. Te gast waren Henk Keilman, Annemarie van Gaal, Willem Sijthoff, Arjen de Koning en George Banken. De presentatie was in handen van Jort Kelder.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie