Uitzending
Dragons Den - 21-7-2008

21-7-2008

Dragons Den

1758 x bekeken | 0 reacties
6
Désiree ‘doet’ in positief denken en heeft dat omgezet in ambitieuze plannen. In het door haar bedachte concept staan een goede relatie met jezelf en voeding centraal. Het idee bestaat uit twee fases: het lanceren van het boek ‘Goed’ en vervolgens het openen van een winkelketen. Deze is bedoeld voor mensen die van het leven en lekker eten houden. De producten die er verkocht worden zullen uit Désiree’s eigen voedingsmiddelenlijn komen. Positief denkster Désiree is ervan overtuigd dat haar boek een bestseller wordt.

De jeugd wordt aan allerlei gevaren blootgesteld. Studenten Vincent en Joris hebben het plan opgevat om een internetcommunity te starten die de jeugd wijst op de gevaren van alcohol, roken en andere slechte zaken. Op ‘Smallzy’ kunnen zij een virtueel poppetje opvoeden. Het is een nobel idee, maar het gaat in Dragons’ Den ook om de harde cijfers. Hebben Vincent en Joris daar ook aan gedacht?

Er zijn cadeaubonnen in veel categorieën. En Marga introduceert er nog één: De Nationale Echobon. Zelf heeft zij een echopraktijk en weet uit ervaring dat er veel pret-echo’s gemaakt worden. Dus bedacht Marga dat het leuk zou zijn om deze ‘ervaring’ cadeau te doen aan de aanstaande ouders. De bon heeft zij al laten registreren, nu is het zaak dat aan de naamsbekendheid wordt gewerkt. Zij vraagt de dragons dan ook om te investeren in een publiciteitscampagne.

Een goed idee hebben is één ding, een goede presentatie geven is iets heel anders. En laten de dragons nou net gevoelig zijn voor hoe iets wordt gebracht en natuurlijk een solide businessplan. In deze aflevering zien we meerdere ondernemers waarbij het aan dit laatste nog wel eens schort.

Deze uitzending van het programma Dragons Den is uitgezonden op maandag 21 juli door de KRO. Te gast waren Henk Keilman, Annemarie van Gaal, Willem Sijthoff, Arjen de Koning en George Banken. De presentatie was in handen van Jort Kelder.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!