Uitzending
Dragons Den - 19-5-2008

19-5-2008

Dragons Den

1238 x bekeken | 0 reacties
6
Ad wil een oud oorlogsschip verbouwen tot luxe cruisejacht en daarmee Ibiza veroveren. Hij gelooft er zelf zo in, dat hij er zijn relatie voor aan de kant heeft gezet.

Vivienne is een alleenstaande moeder die de kost in haar eentje moet verdienen. Het zoeken naar een parttime baan was moeilijker dan gedacht. Er bestaan geen banensites, exclusief voor alleenstaande moeders, die dit aanbieden. Daarom bedacht ze er zelf één.

Reinier en Edmond – beide fervent gel gebruikers – zagen een kans op het toilet van horecagelegenheden. Naast de zeepdispensers is er volgens hun nog plaats voor een gel-dispenser, zodat je zo nu en dan je haar weer even wat vetter kan maken.

Dolf wil niets liever dan een goede nachtrust, maar krijgt dat op geen enkel bed. Behalve… op zijn luchtbed. Hij is niet de eigenaar van het idee, maar denkt het luchtbed wel succesvol in de markt te kunnen zetten.

Deze uitzending van het programma Dragons Den is uitgezonden op maandag 19 mei door de KRO. Te gast waren Henk Keilman, Annemarie van Gaal, Willem Sijthoff, Arjen de Koning en George Banken. De presentatie was in handen van Jort Kelder.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!