Uitzending
Dragons Den - 26-5-2008

26-5-2008

Dragons Den

1237 x bekeken | 0 reacties
6
Frans heeft de badhanddoek omgedoopt tot draagbaar kledingstuk. Met de slogan: een handdoek droog je niet, die draag je, wil hij de wereld veroveren.

Elise en Leonie, beide leerkracht in het basisonderwijs, vinden dat veel startende leerkrachten in het basisonderwijs niet de begeleiding krijgen die ze verdienen. Om deze reden én om de uitstroom van starters te reduceren, besluiten ze om het bureau Docenttalent op te richten. Het bureau begeleidt jonge docenten in hun carrière en zorgt ervoor dat ze het vooral leuk blijven vinden zodat ze ook voor de klas blijven staan. Elise en Leonie hebben alleen nog wat startkapitaal nodig.

Alvin claimt de derde knooptechnologie in handen te hebben. Een drukknoop voor op shirts en blouses die je kunt vervangen in allerlei kleuren. Zo kun je iedere dag je kleding weer opfleuren met nieuwe knopen.

Deze uitzending van het programma Dragons Den is uitgezonden op maandag 26 mei door de KRO. Te gast waren Henk Keilman, Annemarie van Gaal, Willem Sijthoff, Arjen de Koning en George Banken. De presentatie was in handen van Jort Kelder.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie