Uitzending
Dragons Den - 28-7-2008

28-7-2008

Dragons Den

2378 x bekeken | 0 reacties
4
John Paul werkt in de beveiliging. Net als veel andere vakantiegangers, neemt hij graag een duik in de zee op een warme zomerdag. Maar ja, de waardevolle spullen blijven dan vaak onbemand achter bij de handdoek. Daar heeft hij als beveiligingsman iets op gevonden: een opvouwbare kluis die verankerd kan worden in het zand. Nu nog een investering om z’n Beach Safe op de markt te kunnen brengen.

Ronald en Richard zijn op zoek naar een investering voor het ontwikkelen van nieuwe producten. Zij hebben al eerder airdrums op de markt gebracht en zien meer productmogelijkheden met toepassingen van deze techniek. De muzikale dragons laten de kans niet voorbijgaan om een stukje te airdrummen. Laten zij zich verleiden en gaan zij dit avontuur met Ronald en Richard aan?

De jonge, ambitieuze ontwerpster Daisy droomt ervan om een eigen kledinglijn op te zetten en daarmee haar brood te gaan verdienen. Zij presenteert Days Fashion aan de dragons en hoopt dat zij haar financieel helpen om haar droom te laten uitkomen.

André en Heidi hebben bijzondere, dienstbare beroepen: hij is butler en zij personal assistant bij reistrips. De markt van de privé-jets stijgt, weten zij vanuit hun werkervaring. De service aan boord van de jets is echter van slechte kwaliteit. En daar zien zij het gat in de markt waar ze de dragons bij willen betrekken: het opzetten van een internationale opleiding tot privé-stewardess. Dit idee zou wel eens de aandacht kunnen trekken van de vermogende dragons.

Deze uitzending van het programma Dragons Den is uitgezonden op maandag 28 juli door de KRO. Te gast waren Henk Keilman, Annemarie van Gaal, Willem Sijthoff, Arjen de Koning en George Banken. De presentatie was in handen van Jort Kelder.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie