Programma
Doorbakken

Doorbakken

4
Doorbakken is een MAX programma met de nabeschouwing van Heel Holland Bakt. Irene Moors presenteert het programma. Irene bespreekt de gebeurtenissen in de net afgelopen bakwedstrijd van Omroep Max. Elke week zijn er verschillende gasten die over Heel Holland Bakt komen praten maar ook over alles wat met eten te maken heeft
Over dit programma
 • Irene Moors Irene Moors is geboren op 18 juni 1967 te Alkmaar. Irene Moors is een Nederlandse televisiepresentatrice. Irene Moors presenteert nu De TV Kantine, Typisch…! en Doorbakken. Als presentator is Irene Moors onder meer bekend van Marktplaats: Heel… Bekijk volledig dossier
Nieuws over Doorbakken
 • Doorbakken - Irene Moors maakt comeback bij Publieke Omroep

  Irene Moors maakt comeback bij Publieke Omroep

  24-12-2019  Irene Moors maakt vanavond haar comeback bij de Publieke Omroep, waar haar carrière in 1988 begon. De voormalige RTL4-ster gaat aan de slag voor ouderenomroep Omroep MAX, waar zij de nieuwe nabeschouwing op de populaire bakwedstrijd Heel Holland Bakt gaat presenteren.

  Doorbakken is het nieuwe avondmagazine van MAX, waarin Irene terugblikt op Heel Holland Bakt. “Praten met verschillende gasten over eten én Heel Holland Bakt, één van de best bekeken programma’s van Nederland. Dat is toch fantastisch!”, zei Irene eerder over haar nieuwe tv-klus.

  Irene maakte in 1988 haar debuut op televisie bij het NCRV-programma Dit is Disney. In 1989 maakte de presentatrice bij de introductie van commerciële televisie in Nederland de overstap naar RTL Véronique, het latere RTL4. Na 26 jaar vertrok Irene naar SBS6, waar zij in 2019 weer weg ging.
  Lees verder
 • Doorbakken - Irene Moors presenteert nieuwe nabeschouwing Heel Holland Bakt

  Irene Moors presenteert nieuwe nabeschouwing Heel Holland Bakt

  7-10-2019  Irene Moors gaat aan de slag voor Omroep MAX, waar zij een nieuwe nabeschouwing op Heel Holland Bakt gaat presenteren. Doorbakken is het nieuwe avondmagazine van MAX, waarin de voormalige RTL4-ster terugblikt op de gebeurtenissen in de bakwedstrijd van de ouderenomroep.

  Doorbakken is niet alleen een nabeschouwing op Heel Holland Bakt, maar gaat over eten in het algemeen. “Praten met verschillende gasten over eten én Heel Holland Bakt, één van de best bekeken programma’s van Nederland. Dat is toch fantastisch!”, zegt Irene over haar tv-klus.

  De gesprekken van Irene met gasten op bijzondere locaties worden afgewisseld met reportages, waarin Heel Holland Bakt-juryleden Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven dieper ingaan op het bakprogramma. Doorbakken vervangt de vroegere nabeschouwing Smaakt naar meer.
  Lees verder