Uitzending
Doorbakken - Domien Verschuuren, Iris Frederix, thuisbakker Jeroen en meer

Domien Verschuuren, Iris Frederix, thuisbakker Jeroen en meer

Doorbakken

15-1-2020

| 623 x bekeken | 0 reacties
3
Kunstenaar Iris Fredrix, bekend als coach uit het tv-programma Project Rembrandt, schildert zelf vaak taartjes in haar kunstwerken. De oude Hollandse meesters schilderden ook regelmatig eten in hun schilderijen. Iris vertelt hier meer over. Verder schuift ook radio-dj Domien Verschuuren aan; hij is groot fan van Heel Holland Bakt. Als trouwe kijker kan hij als geen ander meepraten over wat er afgelopen zondag allemaal in de tent is gebeurd.

Floraal toppatissier Natasja Sadi gaat in Doorbakken suikerbloemen maken. Ze laat zich inspireren door de bloemen uit de stillevens van de oude Hollandse meesters.

Helaas moest afgelopen zondag bakker Jeroen de tent verlaten, maar gelukkig zien we hem terug in Doorbakken. Hij krijgt bezoek van Robèrt; samen gaan ze aan de slag bij Jeroen thuis. Robèrt en Jeroen maken nogmaals koffiebroodjes.

Verder onderzoekt Janny hoe Chinees porselein ooit geleid heeft tot het ontstaan van het Delfts blauwe aardewerk, dat deel uitmaakt van ons Nederlands cultureel erfgoed. Daarnaast gaan Janny en Robèrt samen naar Gouda om het geheim achter de Goudse stroopwafel te ontdekken.

In deze uitzending van Doorbakken waren Domien Verschuuren en Iris Frederix te gast. De presentatie was in handen van Irene Moors. Deze uitzending van het programma Doorbakken met de titel Domien Verschuuren, Iris Frederix, thuisbakker Jeroen en meer werd uitgezonden op woensdag 15 januari door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie