Uitzending
Doorbakken - Anouk, finalisten, André, Robèrt, Janny én Jon van Eerd te gast

Anouk, finalisten, André, Robèrt, Janny én Jon van Eerd te gast

Doorbakken

12-2-2020

| 932 x bekeken | 0 reacties
5
Nu de Beste Thuisbakker van Nederland 2019-2020 bekend is, zit dit seizoen van Heel Holland Bakt er bijna op. Gelukkig kunnen we nog één keer nagenieten. Alle hoofdrolspelers van dit seizoen zijn te gast om een groot feest te vieren.

Bij feest hoort natuurlijk gebak. En dus trakteert Robèrt op petit fours en nemen alle kandidaten iets uit eigen keuken mee naar de gelegenheidsstudio van deze week. André van Duin neemt ook iets mee; namelijk een dringend verzoek aan alle thuisbakkers van Nederland.

Irene Moors blikt samen met onder anderen Janny van der Heijden en Jon van Eerd terug op de spannende finale van afgelopen zondag. Finalisten Jeanette en Esther vertellen over hun finalestrijd en natuurlijk horen we van winnaar Anouk hoe zij haar avontuur beleeft.

In deze uitzending van Doorbakken waren Jon van Eerd, André van Duin en Janny van der Heijden te gast. De presentatie was in handen van Irene Moors. Deze uitzending van het programma Doorbakken met de titel Anouk, finalisten, André, Robèrt, Janny én Jon van Eerd te gast werd uitgezonden op woensdag 12 februari door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie