Uitzending
Doorbakken - Samantha Steenwijk, Paul Rem, thuisbakker Pauline en meer

Samantha Steenwijk, Paul Rem, thuisbakker Pauline en meer

Doorbakken

5-2-2020

| 677 x bekeken | 0 reacties
4
Afgelopen zondag was het thema in de finale van Heel Holland Bakt "Koninklijk". Daarom zijn conservator van Paleis Het Loo, Paul Rem, en patissier Jeroen Goossens te gast. Laatstgenoemde onthult in de uitzending een bijzonder detail over 'zijn' bruidstaart voor koning Willem-Alexander en koningin Máxima.

Samantha Steenwijk is de bekende bakfan van deze week. Ze werkte vroeger in een patisseriezaak. Janny en Robèrt zoeken uit hoe Haags het Hopje is én Janny gaat langs bij Cees Holtkamp. Hij kreeg ooit van Koningin Beatrix de opdracht om te achterhalen wat het recept van haar lievelingstaart is. Uiteraard wil Janny daarvan proeven. En Robèrt gaat op bezoek bij kandidaat Pauline, die afgelopen zondag helaas de tent moest verlaten.

In deze uitzending van Doorbakken was Jeroen Goossens te gast. De presentatie was in handen van Irene Moors. Deze uitzending van het programma Doorbakken met de titel Samantha Steenwijk, Paul Rem, thuisbakker Pauline en meer werd uitgezonden op woensdag 5 februari door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie