Uitzending
Doorbakken - Lucille Werner, Gregory Sedoc, thuisbakker Aline en meer

Lucille Werner, Gregory Sedoc, thuisbakker Aline en meer

Doorbakken

29-1-2020

| 916 x bekeken | 0 reacties
6
Met haar gasten blikt Irene Moors terug op aflevering 7 van Heel Holland Bakt, waarin het thema 'Weer niet gelukt' was.

Lucille Werner, onder meer bekend van Lingo en Minister van Gehandicaptenzaken, is groot fan van Heel Holland Bakt. Ze laat haar licht schijnen op de opdrachten en kandidaten. Ook voormalig hordeloper en NOS-analist Gregory Sedoc schuift aan. Hij studeerde aan de hotelschool en is Heel Holland Bakt-fan van het eerste uur.

Anat Ratzabi maakt kunst van chocola. Toevallig, want in Heel Holland Bakt moesten de bakkers een chocolade bombe maken. Anat laat zien hoe veelzijdig het product chocolade is.

Bakker Aline krijgt bezoek van Robèrt; samen gaan ze aan de bak. Verder gaan Janny en Robèrt op zoek naar het recept van de appeltaart van de oma van Maarten van Rossem. In De slimste mens gaf hij aan dat zijn mooiste verjaardagscadeau ooit, de appeltaart van zijn oma is. Maar dat recept is hij kwijt… Janny en Robèrt gaan met Maarten op zoek naar aanwijzingen om het recept van die taart terug te vinden. En natuurlijk bakt Robèrt heel veel appeltaarten, om zo tot de ultieme taart te komen.

Tot slot zijn in de studio verschillende thuisbakkers aanwezig. Zij hebben, geïnspireerd door de baksels in de tent, hun eigen spektakelstuk gebakken.

In deze uitzending van Doorbakken waren Gregory Sedoc, Lucille Werner en Maarten van Rossem te gast. De presentatie was in handen van Irene Moors. Deze uitzending van het programma Doorbakken met de titel Lucille Werner, Gregory Sedoc, thuisbakker Aline en meer werd uitgezonden op woensdag 29 januari door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie