Uitzending
Doorbakken - Anniko van Santen, Willemijn Verkaik en thuisbakker Arjen

Anniko van Santen, Willemijn Verkaik en thuisbakker Arjen

Doorbakken

22-1-2020

| 640 x bekeken | 0 reacties
4
Met haar gasten blikt Irene Moors terug op aflevering 6 van Heel Holland Bakt, waarin het thema afgelopen zondag Bloemen was. Deze week staat het Doorbakken-decor in Aalsmeer; hét kloppende hart van de internationale bloemenveilingen.

Presentator Anniko van Santen kijkt altijd met haar gezin naar Heel Holland Bakt. De afgelopen aflevering is tot nu toe haar favoriete aflevering; ze is namelijk dol op bloemen en bijen als imker zijnde. Daar waren er genoeg van in de tent! Verder schuift musicalster Willemijn Verkaik aan. Voor haar rol als taartenbakkende serveerster in de musical Waitress is Heel Holland Bakt een enorme bron van inspiratie. In Doorbakken zingt ze een stuk uit de nieuwe musical.

Helaas moest afgelopen zondag bakker Arjen de tent verlaten, maar gelukkig zien we hem terug in Doorbakken. Hij krijgt bezoek van Robèrt; samen gaan ze aan de slag bij Arjen thuis. Robèrt en Arjen maken maar liefst 3 soorten meringue. Verder gaat Janny langs bij een bloementeler en proeft ze eetbare bloemen.

In deze uitzending van Doorbakken was Anniko van Santen te gast. De presentatie was in handen van Irene Moors. Deze uitzending van het programma Doorbakken met de titel Anniko van Santen, Willemijn Verkaik en thuisbakker Arjen werd uitgezonden op woensdag 22 januari door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie