Uitzending
3 op Reis - Alaska V - Ischgl

Alaska V - Ischgl

3 op Reis

7-2-2010

| 3086 x bekeken | 0 reacties
7
Alaska V - Ischgl
In de negentiende aflevering bevindt Floortje zich nog steeds in het goudzoekersstadje Nome in Alaska. Omdat Nome erg duur is heeft een groep goudzoekers een tentenkamp gebouwd op het strand. Na een muzikaal afscheid reist Floortje door naar de echte outback. Op zo’n 150 kilometer ligt het meest westelijk gelegen stadje op het Amerikaanse vasteland: Wales. Omdat Rusland praktisch aan de overkant ligt probeert Floortje vanuit Wales de oversteek te maken. Iets wat nog niet zo gemakkelijk blijkt.... Dennis staat ondertussen met een plank onder z'n voeten op een Oostenrijkse berg. En niet zomaar een berg, maar hèt wintersportmecca van Europa: Ischgl! Prachtige pistes overdag en 's nachts een geweldige plek om uit te gaan, kortom met recht een Stormachtige bestemming!

Floortje in Alaska
Floortje gaat naar een goudzoekerskamp in Nome en maakt kennis met de ruige levensstijl van deze mannen. De ruwe bolsters blijken niet alleen naar goud te zoeken, maar ook te beschikken over een gouden keeltje. Één van de mannen legt Floortje even het zwijgen op door zijn gitaar te pakken en voor haar te zingen.

De volgende dag reist ze door naar het meest Westelijke puntje van Alaska, Wales. Hier ontmoet ze jongens die haar vertellen over het leven op deze desolate plek.

Dennis in Oostenrijk - Ischgl
Ischgl is dé plek om op skivakantie te gaan. Naast de uitgestrekte pistes biedt Isgchl ook een dampend nachtleven. En Dennis zou Dennis niet zijn als hij daar niet aan deel zou nemen.

Maar het blijft niet bij pullen bier drinken, want er staat ook een nachtelijke sleetocht en een skitocht langs een oude smokkelroute naar Zwitserland op het programma!

Deze uitzending van het programma 3 op reis met de titel Alaska V - Ischgl is uitgezonden op zondag 7 februari door LLINK. De presentatie was in handen van Floortje Dessing, Sebastiaan Labrie en Daphne Bunskoek.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble TV winactie Zet je beknibbel-wekker op Knibble en doe mee! Doe mee!