Uitzending
3 op Reis - Alaska IV - Pantelleria

Alaska IV - Pantelleria

3 op Reis

24-1-2010

| 3236 x bekeken | 0 reacties
7
Floortje heeft deze week goudkoorts. In de zeventiende aflevering verkent ze de uithoeken van het onherbergzame Alaska, waar ze onder andere goudzoekende strandnomaden ontmoet. Floortje trekt daarna nog dieper de wildernis in, waar ze een hele bijzondere bejaarde opzoekt. Ondertussen bivakeert Daphne op SiciliŽ, waar ze kijkt hoe in de hoofdstad Palermo de gemeenschap strijd voert tegen de Maffia. Ze komt er achter dat ook toeristen hun steentje bij kunnen dragen. Ook bezoekt ze het eiland Pantellaria, een prachtig eiland voor de kust van TunesiŽ waar de rich & famous zich ophouden.

Floortje in Alaska
Floortje is op een kamp voor goudzoekers in Nome. Ze maakt kennis met een paar gasten die ervoor hebben gekozen als nomaden op het strand te leven in een zelfgemaakt onderkomen.Van hieruit zoeken ze het hele jaar door naar goud. Floortje krijgt de opbrengst te zien van een week werk.

Buiten Nome ligt het grote groene niets waar een oud vrouwtje woont met een heel bijzonder verhaal.

Daphne in Pantellaria
Daphne is op het Italiaanse eiland SiciliŽ. In de maffiahoofdstad Palermo is de middenstand bezig zich te wapenen tegen de georganiseerde misdaad. Daphne laat zien hoe je daar als toerist je steentje aan kan bijdragen.

Vanuit de hoofdstad van SiciliŽ vertrekt ze naar Pantellaria, een eiland voor de jetset vlak voor de kust van TunesiŽ, waar Daphne een natuurlijke sauna bezoekt.

Deze uitzending van het programma 3 op reis met de titel Alaska IV - Pantelleria is uitgezonden op zondag 24 januari door LLINK. De presentatie was in handen van Floortje Dessing, Sebastiaan Labrie en Daphne Bunskoek.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie