Uitzending
3 op Reis - Nieuw-Zeeland - Parijs

Nieuw-Zeeland - Parijs

3 op Reis

31-1-2010

| 5893 x bekeken | 0 reacties
8
Nieuw-Zeeland - Parijs
In aflevering achttien valt Daphne te bewonderen in Nieuw-Zeeland, het land genoemd naar de Nederlandse mosselprovincie. Ze verkent de cultuur van de oorspronkelijke bewoners, de Maori. In de Maori-cultuur speelt wat wij tatoeages noemen een belangrijke rol -Daphne gaat op onderzoek uit. Nicolette Kluijver stapt voor 3 op Reis in de trein en bezoekt in één klap vijf verschillende culturen, namelijk in lichtstad Parijs. Mocht je er nog nooit geweest zijn, dan is dit een ideale mogelijkheid om de stad te leren kennen. Maar ook de (veel) minder bekende plekken komen zeker aan bod!

Daphne in Nieuw-Zeeland
Daphne is deze week in Nieuw-Zeeland. Hier neemt ze de huidige Maori-cultuur onder de loep. Ze bezoekt een tattoo-shop waar je echte Maori-tattoeages kan laten zetten.

Samen met de Nieuw-Zeelandse Herman den Blijker gaat ze het bos in om allerlei eetbare planten te zoeken. Aan de kust ontmoet Daphne een echte Maori surfdude. Met hem moet ze het water op!

Nicolette in Parijs
Nicolette bezoekt voor 3 op Reis met de trein een aantal Europese topbestemmingen. Deze week doet ze in één aflevering vijf continenten aan, en dat allemaal in één wereldstad: Parijs.

Naast de highlights die je natuurlijk gezien moet hebben in deze romantische stad, bezoekt ze de Chinese, Joodse, Islamitische en Afrikaanse buitenwijken.

Deze uitzending van het programma 3 op reis met de titel Nieuw-Zeeland - Parijs is uitgezonden op zondag 31 januari door LLINK. Te gast was Nicolette Kluijver. De presentatie was in handen van Floortje Dessing, Sebastiaan Labrie en Daphne Bunskoek.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie