Uitzending
3 op Reis - Kaapverdië - Ischgl

KaapverdiŽ - Ischgl

3 op Reis

14-3-2010

| 7178 x bekeken | 0 reacties
8
In aflevering 24 gaat 3 op Reis-veteraan Sebastiaan Labrie op ontdekkingreis naar het nog behoorlijk onbekende KaapverdiŽ. Een wonderschoon maar straatarm land, wat ondanks alles de avontuurlijk ingestelde reiziger zeer veel te bieden heeft. Dennis belandt (eindelijk/alsnog) in het Oostenrijkse Ischgl. Dit skigebied heeft zowel overdag als 's avonds een hele sterke aantrekkingskracht op Europa's hipste sneeuwliefhebbers. Dennis zoekt uit waarom!

Sebastiaan in KaapverdiŽ
Deze week bezoekt Sebastiaan een nieuwe bestemming. Sinds kort gaan er namelijk directe vluchten vanuit Amsterdam naar...KaapverdiŽ! Dit prachtige maar zeer arme land kent maar weinig toerisme en is daarom uitermate geschikt voor off-the-beaten-track-avonturiers.

KaapverdiŽ bestaat uit verschillende eilanden en Sebastiaan ontdekt de drie grootste. Sebastiaan gaat op een actieve caving-tour, ontmoet een stel dat al de hele wereld rond heeft gezeild en krijgt les in capoeira.

Dennis in Oostenrijk Ė Ischgl
Deze week is Dennis in Tirol, Oostenrijk. Deze streek staat vooral bekend om schnitzels en jodelen. Maar hier vind je ook het meest hippe skigebied van Oostenrijk; Ischgl. Hier vliegen sterren met privť-jets naar toe om van de sneeuw te kunnen genieten.

Maar Ischgl is veel meer dan een berg (met) sneeuw en Dennis ontdekt het leven na de aprŤs-ski. Het uitgaansleven heeft een voorbeeld genomen aan het eiland Ibiza. Gelukkig doet een frisse berglucht wonderen bij een kater...

Deze uitzending van het programma 3 op reis met de titel KaapverdiŽ - Ischgl is uitgezonden op zondag 14 maart door LLINK. De presentatie was in handen van Floortje Dessing, Sebastiaan Labrie en Daphne Bunskoek.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble TV winactie Zet je beknibbel-wekker op Knibble en doe mee! Doe mee!