Uitzending
Tijd voor MAX - Horror met Hans Klok

Horror met Hans Klok

Tijd voor MAX

11-10-2017

| 1298 x bekeken | 0 reacties
5
Te gast: Hans Klok, Richard Krajicek en Ersin Kiris. Hans Klok gaat de theaters in met 'House of Horror' en om het nog spannender te maken: de première is vrijdag de dertiende. In de studio vertelt de illusionist waarom hij dit keer kiest voor spannend thema in plaats van glitter & glamour. En natuurlijk laat hij ook een truc zien.

Verder: Richard Krajicek viert dit jaar dat zijn foundation twintig jaar bestaat. Een jaar na het winnen van Wimbledon ontdekte hij wat je kunt doen voor kinderen met het geven van een tennisclinic. Daar wilde de tennisser meer mee doen. Inmiddels liggen er met dank aan de Krajicek Foundation 119 playgrounds in Nederland waar dagelijks 4250 kinderen op sporten en spelen.

En in de nieuwe VPRO-serie 'Ersin in wonderland' reist Ersin Kiris als journalist én als toerist naar populaire vakantieoorden. Eenmaal daar vraagt hij zich af; wat speelt er achter de façade van deze vakantieparadijzen?

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Hans Klok, Ersin Kiris en Richard Krajicek te gast. Janny van der Heijden, Robčrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Horror met Hans Klok werd uitgezonden op woensdag 11 oktober door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie