Uitzending
Tijd voor MAX - Het belang van duurzaamheid

Het belang van duurzaamheid

Tijd voor MAX

9-10-2017

| 981 x bekeken | 0 reacties
6
Helga van Leur, Janny van der Heijden en het Ben Oude NijHuis.

We kennen Helga van Leur als weervrouw van RTL, daar stopte ze deze zomerm, maar ze zit nu niet stil. Op Twitter noemt ze zichzelf ambassadeur van Weer, Klimaat, Duurzaamheid & Gedrag. Met de Dag van de Duurzaamheid op komst, bespreken we met haar het belang van duurzaamheid.

Verder: Jan Slagter besloot drie jaar geleden dat hij een verpleeghuis wilde beginnen waar mensen op een fijne manier van hun oude dag kunnen genieten. Het Ben Oude NijHuis is inmiddels open en de initiatiefnemer en een bewoner komen bij ons langs.

En er lijkt eindelijk een nieuw kabinet te komen. De onderhandelaars van VVD, D66, CDA en ChristenUnie hebben een akkoord bereikt. Nu moeten alleen nog de fracties hun mening erover geven. Ferry Mingelen praat ons bij over het regeerakkoord.

In deze uitzending van Tijd voor MAX waren Ferry Mingelen, Helga van Leur en Jan Slagter te gast. Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven, Bart van Olphen en Antoine Hermans waren in deze uitzending van Tijd voor MAX deskundige. De presentatie was in handen van Sybrand Niessen en Martine van Os. Deze uitzending van het programma Tijd voor MAX met de titel Het belang van duurzaamheid werd uitgezonden op maandag 9 oktober door MAX.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie